Ifolor painaa täysillä joulun alla – Kuvalahjat käyvät kaupaksi

Joulun aika moninkertaistaa tilaukset.

Ilmoitus

Kuvatiotteita valmistava ja niitä verkossa myyvä Ifolor painaa täysillä joulun alla. Joulu on yrityksellä vuoden tärkeimpiä sesonkeja. Koneet käyvät täysillä. Kuvista teetetyt kirjat, kalenterit, mukit ja sisustustaulut pitävät hyvin pintansa kilpailluilla joululahjamarkkinoilla.

Joulun aika moninkertaistaa tilaukset ja tuplaa työntekijöiden määrän kuvavalmistaja Ifolorin Keravan tehtaalla.

- Marras- ja joulukuun viikkoina paiskimme töitä kahdessa ja välillä jopa kolmessa vuorossa. Kuvalahjan antaja paitsi ilahduttaa läheistään myös tukee suomalaista työtä ja työpaikkoja, Ifolorin toimitusjohtaja Leena Lamminen kertoo tiedotteessa.

Sesongiksi Ifolor palkkaa Keravan tehtaalleen 70 vakituisen työntekijän rinnalle yli 50 kausiapulaista. Marras- ja joulukuun viikkoina ifolorilaiset paiskivat töitä kahdessa ja välillä jopa kolmessa vuorossa. Kuvien ja kuvatuotteiden käsittelyssä käytetään yli sataa erilaista konetta.

Kaksi miljoonaa valokuvakirjaa

Lamminen kertoo, että monet kausityöntekijät tulevat Keravalta ja sen lähiseuduilta, ja suurin osa heistä on nuoria. Kausityö on myös usein väylä vakituiseen työsuhteeseen.

Valokuvakirjoja on Ifolorilla valmistettu jo yli kaksi miljoonaa kappaletta. Myös tuttuja kymppikuvia tulostetaan edelleen kymmeniä miljoonia vuosittain.

- Suomalaiset haluavat nykyään yhä enemmän antaa ja saada persoonallisia lahjoja – ja kuvatuotteet ovat juuri sellaisia. Esimerkiksi oman lapsenlapsen kuva mukissa tai kalenterissa tuottaa iloa joka ikinen päivä, Lamminen kertoo.

Ilmoitus