Huuda käytetty auto kotisohvalta – lähtöhinta aina 0 euroa

Helppoa auton ostamista.

Honk! on ensimmäinen täysin digitaalinen käytettyjen autojen kauppapaikka Suomessa. Kuluttajille ja yrityksille suunnatussa autojen huutokauppaportaalissa, honk.fi:ssä, on myynnissä autoliikkeiden ja -vuokraamojen käytettyjä autoja, joiden lähtöhinta on aina 0 euroa.

Ilmoitus

Auton voi siis ostaa kotisohvalta tai vaikka työpaikalta käteisellä tai osamaksulla, liittää siihen vakuutuksen ja kotiintoimituksen. Kaikki autot ovat koeajettavissa ja niihin pääsee tutustumaan autoliikkeissä. Tehdyillä kaupoilla on 14 vuorokauden peruutusoikeus.

- Olemme perinteistä kivijalkakauppaa tukeva, edullinen autonhankintakanava. Halusimme tehdä auton ostamisen ja siihen liittyvän hintaneuvottelun asiakkaille helpoksi. Sen myötä kauppatavaksi valikoitui huutokauppa, toimitusjohtaja Sami Pöllänen kertoo tiedotteessa.

Ei autoliikkeessä asiointia

Honkin perustajilla Sami Pölläsellä ja Timo Yli-Salomäellä on yhteensä 50 vuoden kokemus autoalalta. Molemmat ovat toimineet sekä automaahantuojien että jälleenmyyjien palveluksessa.

- Honkissa asiakaspalvelu on keskiössä. Asiakas päättää auton hinnan ja sen mitä palveluja hän haluaa. Kaiken saa heti, jopa ilman autoliikkeessä asiointia, oman päätelaitteen kautta. Ostamisen vaivattomuus, selkeys, luotettavuus ja kätevä hintojen vertailun mahdollisuus ovat asioita, jotka kiinnostavat asiakkaita, Pöllänen huomauttaa.