Hööks murskaa 40 miljoonaa

”Postimyynnillä positiivinen kehitys”.

Ratsastustarvikkeita myyvä Hööks on saanut paljon kehuja verkkokaupastaan.

Ilmoitus

- Tulosta syntyy kun verkkosivustoa kehittää asiakaskeskeisesti! Tämä on verkkokauppa, jossa kävijät sekä unelmoivat että rakastavat ostosten tekoa. Kävijät kertovat verkkokaupasta jopa runollisesti, kertoo muun muassa Web Service Awardsin tuomaristo aikaisemmin tänä vuonna.

Pohjoismaiden suurin

Uusimman tilinpäätöksen mukaan Hööksin verkkokauppa näyttää ainakin osittain olevan yhtiön kasvun takana viime vuonna. Viime vuonna Hööksin liikevaihto oli 41 miljoonaa euroa, kun se edellisvuonna oli vajaat 39 miljoonaa.

- Myynti on suurempaa kuin edellisvuonna. Ensisijaisesti kasvanut määrä johtuu Nordbyn myymälän perustamisesta sekä positiivisesta kehityksestä postimyynnissä. Konserni on alallaan Pohjoismaiden suurin, Hööks kirjoittaa vuosikertomuksessaan.

Suunnittelee lisää myymälöitä

Samalla ajanjaksolla Hööksin tulos kuitenkin otti takapakkia 3,5 miljoonasta 2,8 miljoonaan euroon. Tämä ei kuitenkaan ole vaikuttanut yrityksen tulevaisuuden optimismiin.

- Hööks odottaa positiivista kehitystä tälle vuodelle ja pitkän ajan suunnitelmat jatkuvalle laajentumiselle pitävät. Suunnitelman mukaan yritys perustaa uusia myymälöitä, ja mahdollisia laajennuksia muuallekin arvioidaan parhaillaan.

Hööksillä on tällä hetkellä noin 50 kivijalkakauppaa Pohjoismaissa, joista suurin osa Ruotsissa. Suomessa Hööksillä on 7 kivijalkamyymälää. Verkkokauppa toimii lisäksi Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa.

 

Ilmoitus