Hong Kongista tuli nyt virallisesti Rusta

Nimi vaihtuu tänään.

Rusta osti halpaketju Hong Kongin toukokuussa 2018. Vähän aikaa sitten Rusta avasi kaksi uutta tavarataloa nimellään ja tänään Hong Kongin nimi vaihtuu virallisesti Rustaksi.

Olemme iloisia, että integraatio on tapahtunut näin nopeasti. Rustalla on ollut vahva kasvu viime vuosina ja elämme nyt jännittäviä aikoja, kun jatkamme kasvua suomalaisilla markkinoilla. Tulemme avaamaan tavarataloja vuoden aikana. Nimen vaihto on luonnollinen kaupan seuraus ja se aloittaa myös pitkäjänteisen työn Rusta-tavaramerkin rakentamiseksi ja tuo Rustan tuotteet suomalaisten asiakkaiden saataville, Suomen maajohtaja Tommi Dolivo sanoo.

Ilmoitus

Vuonna 1986 perustettu Rusta on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista halpatavaraketjuista, jolla on 160 tavarataloa neljännessä eri maassa.

Vaikka nimi vaihtuu, Rusta on rakentanut konseptiaan Suomessa asiakkaidensa tarpeita silmällä pitäen. Rusta on siksi kehittänyt edelleen niitä osa-alueita, jotka olivat jo Hong Kong -asiakkaiden suosiossa: kala-, puutarha- ja tee-se-itse-osastoja.

Nyt voimme Rustan nimen alla vahvistaa tuotteidemme tarjontaa suomalaisilla markkinoilla. Yhtäältä rakennamme kokonaan uutta tuotemerkkiä suomalaisilla markkinoilla ja tarjoamme erilaisen vähittäiskauppakokemuksen. Toisaalta meillä on Hong Kongin perintö ja olemassa oleva yhtiön tuntemus, jolle voimme rakentaa tätä edelleen. Se antaa meille hyvät mahdollisuudet vahvistaa asemaamme ja laajentaa edelleen suomalaisilla markkinoilla, Rustan toimitusjohtaja Göran Westerberg sanoo tiedotteessa.