HOK-Elanto laajentaa ruuan verkkokauppaa

Ruuan verkkokauppa kasvaa rytinällä. Prisma laajentaa kotiinkuljetukset kattamaan koko pääkaupunkiseudun kevään aikana alue alueelta.

Kaikkiin pääkaupunkiseudun Prismoihin pyritään myös tuomaan verkkokauppatilausten noutopiste vielä tämän vuoden aikana ja Alepa aikoo panostaa nopeisiin toimituksiin.

Tarjoamme uudenlaisia tapoja helpottaa asiakkaidemme arkea. Näin asiakas voi valita itselleen vaivattomimman asiointitavan. Ruoan myynti verkkokaupassa tulee moninkertaistumaan pääkaupunkiseudulla. Haluamme tarjota parasta palvelua myös tällä saralla, verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua HOK-Elannosta kertoo.

Ilmoitus

 

HOK-Elannon ruuan verkkokauppa kasvoi 30 prosenttia

Ruuan verkkokaupan osuus koko ruokakaupasta Suomessa on noin 0,5 prosenttia, paitsi pääkaupunkiseudulla, jossa sen osuus on noin 1,6 prosenttia. HOK-Elannon alueella ruuan verkkokauppa kasvoi viime vuoden aikana aimo harppauksin noin 30 prosenttia. HOK-Elanto kertoo edelleen, että kotiinkuljetuksista saatu palaute on ollut erinomaista. Verkkokauppaa ruokaostoksiin käyttävät niin lapsiperheet kuin ikäihmiset.

Sekä kotiinkuljetuksen laajentamiselle että noutopisteiden lisäämiselle on tilausta. Esimerkiksi Itä-Helsingin alueella noin kaksi kolmesta valitsee mieluiten noutopalvelun ja kolmasosa kotiinkuljetuksen. Keskustan alueella kotiinkuljetus on suositumpi, Ranua kertoo.

HOK-Elannon mukaan asiakkaat toivovat täsmällisiä toimitusaikoja tunnin tarkkuudella ja saman illan aikana. Tähän tarpeeseen Alepa vastaa nopeudelleen. Alepa toimittaa arkisin klo 16 mennessä tehdyt tilaukset vielä saman päivän aikana. Palvelu on saatavilla Helsingin, Espoon, Vantaan ja Nurmijärven alueella.

HOK-Elanto kertoi laajentumissuunnitelmistaan aiemmin tänään.

 

 

Laajentumissuunnitelmat alkavat maaliskuussa: 

Ilmoitus
  • Keskustan Prisma Tripla aloittaa kotiinkuljetukset Helsingin keskustan alueelle 2.3.
  • Prisma Olari aloittaa kotiinkuljetukset 9.3. Etelä-Espoon alueella
  • Prisma Kaari aloittaa kotiinkuljetukset 16.3. läntisessä Helsingissä
  • Uusi Prisma Hertsi vahvistaa itäisen Helsingin ruoan kotiinkuljetusta 19.3. alkaen Itäkeskuksen Prisman lisäksi (Lähde: HOK-Elanto)