Hobby Hallille uusi markkinointijohtaja

Marjut Määttä haluaa kehittää Hobby Hallin markkinointia.

Ilmoitus

Edellisessä työssään Adlibriksen verkkokirjakaupan markkinointipäällikkönä toiminut Marjut Määttä näkee paljon potentiaalia vuonna 1962 perustetussa Hobby Hallissa.

- Lähden innolla kehittämään Hobby Hallin markkinointia. Minuun vetosi yrityksen suomalaisuus ja aito halu kehittyä entisestään verkkokauppa-alan kärkitoimijaksi sekä oma kiinnostus kodin tavaroihin ja sisustamiseen. Uskon, että voin tuoda Hobby Hallille runsaasti kokemusta monikanavaisesta markkinoinnista ja verkkokaupasta, Marjut Määttä sanoo lehdistötiedotteessa.

Hobby Hall kertoo lehdistötiedotteessa tavoittelevansa tulevaisuudessa merkittävää kasvua laajentamalla valikoimaa, kehittämällä verkkokaupan ostokokemusta sekä asiakaspalvelua. Hobby Hall siirtyi osaksi suomalaista perheyritystä SGN Group-konsernia tammikuun 2017 alussa. Maaliskuussa 2018  SGN Groupiin yhdistyi myös Viron suurin verkkokauppa Hansapost.

SGN Group -konserni, on vuonna 1933 perustettu suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat urheilu ja vapaa-aika, kuluttajatuotteet, maatalous- ja konekauppa sekä teollisuuslaitteet. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä, Virossa ja Ruotsissa.