Hobby Hall avaa kivijalkaliikkeen – Vantaalle tulossa verkkokauppayrityksille tarkoitettu keskittymä

Palaa Vantaan Tammistoon kahden vuoden tauon jälkeen – myymälän ja varaston tiloja aletaan kehittää Suomen ensimmäiseksi verkkokauppayritysten keskittymäksi.

Hobby Hall tekee comebackin ja palaa osoitteeseen Kauppatie 11 kevään aikana. Idean takana on tuoda uudistetun yli 130 000 tuotetta kattavan verkkokaupan rinnalle myymälä, varastotoiminnat sekä click & collect-mahdollisuus eli asiakas voi noutaa ostamansa tuotteet jopa saman päivän aikana.

Myymälässä asiakkaat pääsevät kokeilemaan verkkokaupan tuotevalikoimaa käytännössä. Sinne voi myös palauttaa verkkokauppaostokset.

Ilmoitus

Läheltä toimittaminen on meille erityisen tärkeää ja myymälän sekä toimitusvaraston avaaminen palvelee tätä kokonaisuutta erinomaisesti. Samalla se tuo asiakkaillemme lisää vaihtoehtoja toimitustapoihin. Myymälän avaamisella haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua myös fyysisesti, Hobby Hallin toimitusjohtaja Janne Sorakivi kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

Olemme saaneet runsain mitoin palautetta, että myymälän pitäisi palata takaisin Tammistoon. Tästä kertoo sekä saamamme suora palaute että toteuttamamme asiakastutkimukset. Myymälähankkeella haluamme vastata ennen kaikkea tähän asiakkaidemme toiveeseen.

Viime vuonna Hobby Hallin myynti kasvoi kaikissa tuoteryhmissä. Konsernin kansainvälinen myynti oli 90 miljoonaa euroa, josta Suomen osuus on yli puolet.

Erityisen suurta kasvu on ollut ulkoilun, pyöräilyn ja kotikuntoilun tuotteissa sekä huonekaluissa.

Vuonna 2020 EBIT-tuloksemme tulee myös olemaan positiivinen. Tähän vaikutti osaltaan erinomainen myynti keväällä sekä Black Fridaysta alkanut joulukauppa, Janne Sorakivi sanoo.

 

Kiinteistöstä tulee verkkokauppayritysten keskittymä

Tammiston Kauppatielle on samalla avautumassa Suomeen uudenlainen verkkokaupan keskittymä. Hankkeen tarkoituksena on tarjota verkkokauppayrityksille laajalti varasto- ja logistiikkapalveluja. Sijainti on asiakkaiden suosima. Tavoitteena on toimitusketjun yksinkertaistaminen ja nopeuttaminen.

Kiinteistön varastotoimintoja operoi Warasto Finland Oy.

Ilmoitus

Haluamme tarjota omaa varastoa pyörittäville verkkokauppayrityksille mahdollisuuden tehokkaaseen logistiikkaan loistavalla sijainnilla. Tarjoamme asiakkaillemme esimerkiksi click & collect -palvelun, mikä sopii kaiken kokoisiin tuotteisiin hiusneulasta helikopteriin, Warasto Finland Oy:n toimitusjohtaja Kim Sjöholm kertoo.

Varastopalvelun toiminnat on optimoitu.

Yksi tärkeimmistä seikoista on logistiikan muodostuminen kilpailueduksi eikä pakolliseksi riesaksi. Me myös kehitämme toimintaamme suoraan logistiikan näkökulmasta ja teemme sen hyödyntäen digitaalitekniikkaa, millä tarkoitetaan tuotteiden ja tavaravirtojen hallintaa sähköisesti. Tämä puolestaan nopeuttaa prosesseja, kasvattaa varmuutta tuotteiden jäljittämisessä sekä parantaa läpinäkyvyyttä aina saldojen hallinnasta raportointiin, Sjöholm sanoo.

Hän mainitsee kertaalleen sijainnin edut logistiikan näkökulmasta sekä erinomaiset parkkitilat.

Haluamme kaikessa toiminnassamme välttää tavaroiden turhaa siirtoa. Se tuo mukanaan ekologisen edun sekä nopeuttaa toimitusaikaa. Tarkoituksemme on samalla nostattaa alalle uudenlaista ajattelua, jossa yhtenä suurena näkökulmana on toiminnan ekologisuuden parantaminen, Sjöholm sanoo.

Hobby Hallille sijainti oli ratkaisevia tekijöitä.

Haluamme olla rakentamassa uudenlaista verkkokauppojen keskittymää parhaiden palvelujen äärelle. Olemme varmoja siitä, että vanhojen asiakkaiden lisäksi myymälämme ja noutopisteemme houkuttelee myös uusia asiakkaita, Janne Sorakivi päättää.