H&M-omisteinen Arket aloittaa vaatteiden vuokrauksen: ”Tarpeellinen palvelu”

”Kaikille eurooppalaisille markkinoille.”

H&M-omisteinen muotituotemerkki Arket aloittaa vaatteiden vuokrauksen tilausmuotoisena. Tarkemmin sanoen vuokrattavaksi tulee lasten kokoelmia uuden yhteistyön kautta. Kyseessä on Amsterdamissa toimiva verkkokauppayhtiö Circos, joka on erikoistunut muodin vuokraukseen ja tilauksiin.

Olemme todella iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden jakaa vaatteet muiden perheiden kanssa. Olemme myös ylpeitä päästessämme osaksi Circosia ja heidän visiotaan kierrätyksellisestä arjesta, Arketin toimitusjohtaja Pernilla Wohlfart sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Arketin vuokrauspalvelu aloittaa ensi torstaina, 28.1, Circosin sivustolla. Asiakkaat voivat joko vuokrata yksittäisiä vaatteita Arketin lasten kokoelmasta tai jo valmiiksi valittuja vaatesettejä.

Vaatteiden vuokraus on mahdollista kaikilla markkinoilla Euroopassa ja vuokran hinta on 19,50 euroa kuukaudessa.

Yhteistyömme kautta Arket ja Circos antavat arvokkaan ja erittäin tarvitun palvelun kasvavalle ympäristötietoisten vanhempien ja huoltajien joukolle. Odotan innolla tätä matkaa, mikä meillä on nyt edessä, Circosin perustaja ja toimitusjohtaja Erick Bouwer sanoo.

Yhtiön mukaan kahdeksasta kymmeneen perhettä voi käyttää vaatteita ennen kuin ne ovat liian kuluneet. Kuluneista vaatteista tehdään sen jälkeen uusia vaatteita materiaalit kierrättämällä.