Historiallinen virstanpylväs – ”koko tiimi on ylpeä”

Jako on nyt selvä.

CDON markkinapaikka on nyt itsenäinen toimija ja noteerattu Nasdag First North-pörssiin oltuaan kymmenen vuotta Qliro Groupin alaisuudessa. Nyt yhtiön on aika seisoa omilla jaloillaan.

CDON Group pörssinoteerattiin 2010, silloin verkkokauppiaana (online retailer). Tänään CDON:ista tulee pörssinoteerattu yritys, mutta tällä kertaa markkinapaikkana, jolla on itse kehitetty alusta, toimitusjohtaja Kristoffer Väliharju sanoo.

Ilmoitus

CDON tarjoaa tehokkaampaa digitaalista myyntiä 1300 myyjällemme sekä tehokkaamman ostotavan 2 miljoonalle asiakkaallemme aikana, jolloin digitaalinen kauppa on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Koko CDON-tiimi on ylpeä päästessämme tälle matkalle, hän jatkaa.

Nyt myös Qliro Group jää historiaan. He ovat vaihtaneet nimen Nelly Groupiksi, mikä tarkoittaa, että konsernijohtajaksi tulee Nellyn toimitusjohtaja Kristina Lukes, joka tulee nyt fokuseeraamaan täysillä vain muotiputiikkiin.

Tänään alkaa uusi aikakausi konsernissa, jossa fokus on Nellyssä. Nelly on yksi Pohjoismaiden vahvimmista tuotemerkeistä muodin alalla nuorille naisille. Tuotemerkkimme kannustaa nuoria naisia ylistämään sitä, että he ovat fantastisia ja vahvistaa heitä ilmaisemaan itseään muodin kautta. Nelly.com on muodin matkakohde, jossa käy 119 vierailijaa vuodessa, meillä on 1,3 seuraajaa sosiaalisissa medioissa ja 2,1 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa. Odotamme innolla matkaamme itsenäisenä pörssiyhtiönä. Tämä tulee vaikuttamaan näkyvyyteemme ja vahvistaa meitä kehittämään Nellyä vielä lisää, Kristina Lukes sanoo.