Hintaoppaan äänestys: Sportamore on vuoden verkkokauppa

Hintavertailupalvelu Hintaopas järjesti marraskuussa Vuoden verkkokauppa-äänestyksen. Äänimäärältään ylitse muiden nousi Sportamore.

Kilpailussa valittiin parhaat verkkokaupat seitsemässä eri sarjassa.

- Tämä tunnustus ilahduttaa todella, etenkin kun valitsijoina ovat asiakkaat! Toimimme aina asiakasnäkökulma edellä ja pyrimme tekemään ostosten tekemisestä verkossa mahdollisimman helppoa, inspiroivaa ja hauskaa. Valttikorttejamme ovat laaja valikoima, nopeat toimitukset, hyvät hinnat ja omistautunut asiakaspalvelu, Sportamoren markkinoinnista vastaava Johan Järnliden kertoo.

Ilmoitus

 

Suositun tietokoneet ja puhelimet -sarjan voiton vei turkulainen tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa Jimm’s PC-store.

- Nöyrät kiitokset meitä äänestäneille! Uskon, että 24/7-asiakaspalvelumme on avainasemassa, kun asiakastyytyväisyyttä mitataan. Tällä tavalla meillä on mahdollisuus neuvoa asiakkaitamme monimutkaisissakin asioissa silloin kun heille parhaiten sopii. Suurin vahvuutemme on, että olemme itse samanlaisia pelaajia ja tietokoneharrastajia kuin asiakkaammekin. Siksi ymmärrämme hyvin myös asiakaskuntamme tarpeita, sanoo Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen sanoo.

 

Audio, kuva ja valokuvaus -sarjan voitti Gigantti ja koti ja kodinkoneet -sarjan suosituimmaksi nousi Veikon Kone. CDON palkittiin pelit ja konsolit-kategorian parhaana ja lastentarvikkeet ja lelut -kategoriassa voiton nappasi Babyshop. Kauneus ja asusteet -kategoriassa ylitse muiden oli Cocopanda.

Kilpailun tuloksista kertoi Hintavertailupalvelu Hintaopas tänään.

 

Kategorioiden voittajat olivat seuraavat:

Ilmoitus
  • Tietokoneet & puhelimet: Jimm’s PC-store
  • Audio, kuva & valokuvaus: Gigantti
  • Koti & kodinkoneet: Veikon Kone
  • Pelit & konsolit: CDON
  • Urheilu: Sportamore
  • Kauneus & asusteet: Cocopanda
  • Lastentarvikkeet & lelut: Babyshop