Hintaopas sulkee kolmella eri markkina-alueella

Suosittu hintavertailusivusto Prisjakt, joka toimii Suomessa nimellä Hintaopas, sulkee palvelunsa Puolassa, Italiassa ja Irlannissa. Tulevaisuudessa sivusto tulee panostamaan eritoten Pohjoismaihin.

- Hintaopas muuttaa fokusta uudella strategialla ja siinä on kysymys suuren pohjoismaisilla markkinoilla olevan potentiaalin huomioimisesta. Päätös sulkea sivumme Puolassa, Italiassa ja Irlannissa tarkoittaa, että meiltä vapautuu kaksi virkaa. Positiivista organisaatiollemme on, että meistä tulee kilpailukykyisempiä kun vapautamme resursseja niille markkinoille, joissa meillä on suurempi potentiaali, Prisjaktin toimitusjohtaja Peter Greberg kertoo Ehandelille.

 

Ilmoitus

”Uudet markkinat Tanskassa”

Hintaoppaan huomio keskittyy siis tulevaisuudessa pohjoismaisille markkinoille sekä muutamille muille markkinoille, jotka ovat avainasemassa. Monissa maissa Hintaopas kulkee nimellä PriceSpy.

- Tulemme laittamaan useita uusia virkoja markkinoiden kehittämiseksi Pohjoismaissa sekä PriceSpyn kehittämiseksi Britanniassa, Ranskassa ja Uudessa-Seelannissa. Tanska on toinen esimerkki uusista ja meille tärkeistä markkinoista. Siellä olemme nähneet positiivista kehitystä, jonka haluamme viedä uudelle tasolle, Greberg sanoo.

Muutoksen jälkeen Hintaopas löytyy seitsemästä eri maasta: Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta, Uudesta-Seelannista, Ranskasta ja Britanniasta.