High five – Amazonin uusi maksupalvelu

Kohta myös jälleenmyyjien saatavilla.

Amazonin Go-myymälöiden tekniikan kehitys on ottanut aimo askeleen uudelle tasolle. He lanseeraavat nimittäin uuden maksutavan: maksa kädellä. Kyllä vain, luit aivan oikein. Mikäli satut liikuskelemaan Amazon Go-myymälän läheisyydessä, niin sinulla on mahdollisuus maksaa skannaamalla kätesi.

Ainoa asia, mitä tarvitsee tehdä sitä ennen, on rekisteröidä sähköpostiosoite ja maksukortti. Lukija, joka sitten skannaa kämmenen tunnistaa muun muassa siinä olevat linjat ja verisuonien sijainnin, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen tunnisteen. Tämän avulla voit siis maksaa ilman, että sinun tarvitsee kaivella korttia tai puhelinta taskuista.

Ilmoitus

Uusi maksutapa lanseerataan nimellä Amazon One ja se on aluksi toiminnassa kahdessa Amazon Go-myymälässä Seattlessa. Myöhemmin se on tulossa myös muihin myymälöihin, tapahtumiin ja rakennuksiin, jotka haluavat rekisteröidä kävijät.

Olemme vakuuttuneita, että Amazon Onea käytetään myös liikkeidemme ulkopuolella. Suunnitelmissa on tarjota tekniikka myös kolmansille osapuolille, kuten jälleenmyyjille, areenoille ja konttorirakennuksiin, jotta useammat pääsevät käsiksi tähän mukavuuteen, Amazonin myymälähaaran Vice President Dilip Kumar sanoo.