Henkilöstömuutoksia PostNordilla – uusi väliaikainen operatiivinen johtaja

”Väliaikaiseksi operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Head of Operations, Leif Göransson.”

PostNord kertoo tänään, että yhtiön uutena väliaikaisena operatiivisena johtajana aloittaa Head of Operations, Leif Göransson. Göransson siirtyy logistiikkayhtiön operatiivisesta toiminnasta vastanneen Jani Ståhlhammarin tilalle, joka on jättänyt tehtävänsä PostNordilla 4.5.2021.

Göransson on työskennellyt PostNordilla 11 vuotta ja kahdeksan vuotta erilaisissa johtotehtävissä, joista viimeisimpänä läntisen ja pohjoisen Suomen kuljetusliiketoiminnasta vastaavana operatiivisena johtajana.

Ilmoitus

Nimityksen myötä Leif Göransson liittyy samalla PostNord Oy:n johtoryhmän jäseneksi.

Toivotan Leif Göranssonin tervetulleeksi johtoryhmäämme ja koko operatiivisen kuljetusliiketoiminnan johtoon. Hän on tehnyt Turun alueella erittäin hyvää työtä uuden strategiamme vauhdittamiseksi, prosessien uudistamiseksi ja datalla johtamisen edistämiseksi. Tämä on erinomainen tilaisuus lähteä laajentamaan strategiaamme edistäviä toimintamalleja myös laajemmin väliaikaisen operatiivisen johtajan roolissa, PostNordin Suomen toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo tiedotteessa.

Göransson aloitti uudessa tehtävässään 4.5.2021 ja toimii väliaikaisena operatiivisena johtajana, kunnes uusi operatiivinen johtaja on nimitetty.