Helsinkiin ilmestyy jo neljäs Foodora Market

Avataan Ruoholahteen.

Kilpailu ruuan verkkokaupasta kasvaa, kun markkinoille ilmestyy uusia toimijoita ja jo olemassa olemassa olevat lisäävät panoksia. Yksi viimeksi mainituista on Foodora, joka kertoo tänään avaavansa uuden Foodora Marketin Helsingin Ruoholahteen. Foodora kertoo asiasta tiedotteessa.

Uusi Market, joka on neljäs Foodora Market Helsingissä, mahdollistaa etelähelsinkiläisille ruokatoimitukset kotiin jopa 15 minuutissa. 

Ilmoitus

Meillä on ollut niin kova kysyntä, että päätimme avata Helsinkiin neljännen Foodora Market -myymälän. Kesän jälkeen Foodora Marketin myynti on viisinkertaistunut. Ensimmäinen Foodora Market avattiin Helsingin Pasilaan joulukuussa 2020. Helsingin toinen myymälä avattiin toukokuussa Herttoniemeen ja kolmas Malmille heinäkuussa 2021. Lisäksi avasimme heinäkuussa myös Espoon Niittykummussa, Foodoran toimitusjohtaja Joonas Kuronen sanoo.

Foodora painaa Suomessa täysillä eteenpäin ja Foodora Marketin palvelu avattiin lokakuussa Turussa ja marraskuussa Oulussa. Joulukuussa Foodora Market lanseerattiin myös Jyväskylään ja Lahteen. 

Kilpailu kovenee ja se on asiakkaiden etu. Foodora Market voi nyt toimittaa päivittäistavaratuotteita lähes 40 prosentille suomalaisista. Se tarkoittaa, että palvelun ja toimitusprosessien täytyy olla kunnossa. Kaiken tulee toimia täydellisesti asiakkaille, Kuronen sanoo.

Foodora Marketista asiakas saa tilattua ruokatarvikkeet nopeasti kotiin kuljetettuna. Valikoimassa on tällä hetkellä 3500 tuotetta, mutta yhtiö aikoo laajentaa valikoiman supermarketin kokoon. 

Me haluamme parantaa helsinkiläisten arkea avaamalla uuden Foodora Marketin Ruoholahteen. Näin pystymme entistä paremmin ja nopeammin palvelemaan asiakkaitamme ja näin lisätä heidän vapaa-aikaansa, Foodoran Market Senior Manager Jarno Lehtimäki sanoo.