Helsingin ydinkeskustan Tokmanni uudistui ja laajensi

”Myymälässä on tuhansia uusia tuotteita ja aiempaa miellyttävämpi asiointikokemus.”

Halpakauppaketju Tokmanni uudisti ja laajensi Kauppakeskus Citycenterissä sijaitsevan myymälänsä. Koronan vuoksi uusittu myymälä avautui kuitenkin ilman sen kummempia juhlimisia.

Myymälä on uudistuksen myötä kasvattanut kokoaan ja on nyt miltei 2000 neliömetriä. Laajennuksen myötä valikoimaan on myös tullut tuhansia uusia tuotteita ja uusinta uutta ovat jalkineet ja lastenvaatteet. Kodintekstiilien, taloustavaroiden ja mattojen valikoimat ovat niin ikään kasvaneet.

Ilmoitus

 

Verkkokaupan noutopistettä laajennettu 

Tilojen ja tuotevalikoiman ohella Tokmanni on laajentanut verkkokauppansa noutopistettä. Liikkeessä on myös uudistettu tuotteiden esillepanoa ja hyllyjärjestystä.

Kauppakeskus Citycenterin Tokmanni on ollut erittäin suosittu vuonna 2017 viettämistämme avajaisista lähtien. Huomattavan laajennuksen ansiosta olemme voineet parantaa palveluamme ja tuoda myyntiin tuhansia uusia sekä lukemattomia sellaisia tuotteita, joita asiakkaamme ovat meiltä toivoneet, mutta joita emme ole rajoitettujen tilojen vuoksi voineet aiemmin tarjota, Tokmannin myynti- ja markkinointijohtaja Mathias Kivikoski kertoo yrityksen tiedotteessa.

Kasvaneet myymälätilat ovat mahdollistaneet myös sen, että olemme voineet tehdä ostamisesta monin tavoin helpompaa ja asiakaskokemuksesta miellyttävämpää. Näihin asioihin lukeutuvat esimerkiksi avarammat käytävät ja lisätila verkkokaupan noutopisteelle, hän lisää.

Myymälä palveli asiakkaita normaalisti myös laajennus- ja uudistustöiden lomassa. Koronatilanteen vuoksi uudistetun liikkeen avajaisia ei kuitenkaan juhlittu eikä jaossa ollut yllätysämpäreitä.