Helle nostanut äänikirjojen suosiota – BookBeatilla jo yli 100 000 käyttäjää

Tavoitteeseen odotettua aikaisemmin.

E- ja äänikirjasovellus BookBeat tavoitti heinäkuussa jo 100 000 maksavan käyttäjän rajan. Suurin osa käyttäjistä on ruotsalaisilla markkinoilla, mutta Suomen markkina kasvaa vauhdilla.

Ilmoitus

100 000 käyttäjän raja tavoitettiin odotettua aikaisemmin, vain 26 kuukautta laajan lanseerauksen jälkeen keväällä 2016 ja vain kuukausi sen jälkeen kun BookBeat saavutti 10 miljoonan euron tuotot toisella vuosineljänneksellä.

Tavoite saavutettiin vahvan kesäisen kasvun ansiosta etenkin Ruotsin ja Suomen markkinoilla. Ruotsin markkinoilla on mitattu korkeimmat käyttäjämäärät koskaan yhden kuukauden aikana.

- BookBeatin kesän tavoite oli saavuttaa 100 000 maksavan käyttäjän raja elokuussa, mutta vahva uusien käyttäjien tulva mahdollistaa odotettua nopeamman kasvun, ja tavoite saavutettiin jo ennen heinäkuun loppua. Todennäköisesti upea sää on suuressa roolissa, sillä teki sitten pitkän kävelyretken tai makoilee päivän rannalla auringossa, äänikirjan kuuntelu on sopivaa ajanvietettä, toteaa BookBeatin toimitusjohtaja Niclas Sandin tiedotteessa.

50 minuuttia päivässä

BookBeatin käyttäjät kuuntelevat kirjoja keskimäärin 50 minuuttia päivässä kesän aikana. Ruotsissa kuunnelluimpien kirjojen kärjessä ovat erityisesti omaelämäkerrat.

BookBeat toimii tällä hetkellä Ruotsissa, Suomessa, Iso-Britanniassa ja Saksassa. Yhtiön lasketaan kasvavan kuluvan vuoden aikana 100 prosentilla ja tavoitteena on 15 miljoonan euron liikevaihto.