Happy Socks -perustajat hakevat joukkorahoitusta  uudelle vaatemerkille

"Vakosamettifaneille tilaisuus rakentaa brändiä"

Happy Socksin perustajat Viktor Tell ja Mikael Söderlindh häärivät uuden projektin ympärillä. Tällä kertaa he panostavat vaatemerkkiin The Cords & Co, jossa he ovat myös osakkaina. The Cords & Co on vaatemerkki, joka on erikoistunut vakosamettiin.

Ilmoitus

Tell ja Söderlindh hakevat joukkorahoitusta FoundedByMe -alustan kautta. Tarkoituksena on kerätä 2,5 miljoonaa euroa kampanjan avulla.

Kuukauden kampanja

Joukkorahoituskampanja käynnistetään 28. maaliskuuta ja se kestää 30 päivää. Tell ja Söderlindh uskovat löytäneensä oikean tavan saada yritys kasvuun.

- Toimintatapamme on haastava kaikessa mitä teemme ja joukkorahoituskampanjan avulla kehitämme toimintaamme ja tietenkin myös varmistamme pääoman saannin matkallamme eteenpäin. Teemme tämän osallistamalla intohimoisia yksilöitä, jotka todellakin uskovat toimintaamme ja tuotteeseemme. Uskomme, että tämä on oikea ja nykyaikainen tapa rakentaa brändiä, Mikael Söderlindh The Cords & Co:n perustaja kertoo lehdistötiedotteessa.

- Yksin et voi tehdä kaikkea. Täytyy luoda pitkäkestoisia suhteita ihmisten kanssa, jotka uskovat tavaramerkkiin yhtä intohimoisesti kuin sinä itse. Teemme tämän antamalla vakosamettifaneille ympäri maailman mahdollisuuden tulla osakkaaksi The Cords & Co -perheeseen. Yhdessä voimme saavuttaa mitä tahansa ja yhdessä rakennamme tätä brändiä, hän jatkaa.

Kauppoja kuudessa kaupungissa

Yritys on jo itse asiassa aloittanut maailmanvalloituksensa. Verkkokaupan lisäksi yritys on lyhyen ajan sisällä pystyttänyt kuusi kivijalkakauppaa muun muassa Pariisiin, Los Angelesiin, Tukholmaan, Lontooseen ja New Yorkiin. Tämän lisäksi The Cords & Co:n tuotteita löytyy 20:ltä jälleenmyyjältä ympäri maailman.