Hankkijan verkkokauppa houkuttelee kasvienvalintaoppaalla

Puutarhakasvit ja -tarvikkeet klikataan yhä useammin kotiin verkkokaupasta.

Hankkija kertoo tiedotteessaan, että hyötykasvien trendin odotetaan jatkuvan myös tulevana kesänä ja yhä useampi kotipuutarha klikkaa tarvitsemansa kasvit ja muut tarvikkeet kotiin verkkokaupasta.

Hankkija auttaa tavallista puutarhaharrastajaa myös sivustoltaan löytyvällä kasvienvalintaoppaalla, joka auttaa löytämään omiin käyttötarkoituksiin sopivat istutukset.

Ilmoitus

Jos esimerkiksi haluat kukkivan koristepensaan, voit valita ensin vaikka kukkien värin. Seuraavaksi voit valita pensaan korkeuden ja sen, tuleeko kasvi aurinkoiseen vai varjoiseen paikkaan. Sitten saat ehdotuksia sinulle sopivista kasveista, Hankkijan puutarhakaupan osastopäällikkö Outi Jokinen kertoo kasvivalintaoppaasta.

Hankkija kertoo edelleen, että verkkokaupan valikoima laajenee jatkuvasti, mutta aivan kaikkea onlinelta ei käytännön syistä silti saa.

Kesäkukat ovat tuoteryhmä, jota toistaiseksi ei saa verkkokaupasta. Ne säilyvät myymälässä parhaimmillaan, ja lisäksi myymälät pystyvät tarjoamaan paikallisten pienviljelijöiden tuotantoa, Jokinen sanoo tiedotteessa.