HalpaHalli uudisti brändinsä nimenmuutoksella ja uudella ilmeellä

Rautakansleri Kalervo Kummola napattiin mainoskasvoksi.

Halpakauppaketju Halpa-Hallin nimi kirjoitetaan jatkossa tyylitellysti HalpaHalli. Markkinointi & Mainonta kertoo, että kauppaketju on uudistanut brändiään nimen lisäksi myös suunnittelemalla uuden ilmeen myymälöille ja verkkokaupalle. Markkinointitoimisto SEK on ollut sekä kampanjan että brändiuudistuksen takana.– Olemme juuri lanseeranneet historiamme suurimman brändiuudistuksen, minkä lisäksi HalpaHalli on ottamassa vahvaa asemaa valtakunnallisesti verkkokaupan myötä. Haluamme tehdä nyt brändiämme tutuksi koko Suomelle, kertoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen lehdistötiedotteessa.

Huumoria, one-linereita ja tuotteita

HalpaHallin verkkokauppa ja uusi brändi näkyvät näyttävästi jääkiekon MM-kisojen aikaan televisiossa mainoksilla, joiden pääosassa nähdään jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummola.

Kummola ja HalpaHalli näkyvät tv-mainosten lisäksi myös printissä ja kauppaketjun myymälä- ja verkkomainonnassa, sekä kuuluvat Radio Novan kanavalla.

– Jääkiekon tv-mainonnassa korostuvat perinteisesti kova huuto ja pöhinä. Me halusimme mennä lähes toiseen ääripäähän unohtamatta huumoria ja yhdistämällä one-linerit ja HalpaHallin tuotteet, kertoo HalpaHallin markkinointipäällikkö Juha Hakala.

Kampanjaan liittyy myös verkkoon toteutettu kilpailu, joka sekin on tehty pilke silmäkulmassa: voittoina on joko koko perheen unelmaristeily Välimerellä ensi kesänä tai hammastikut.

Uusi maksutapamahdollisuus

Arvato Finance on kehittänyt HalpaHallin asiakkaille Kukkaro-maksutavan. Kukkaro-tilin avulla asiakas voi maksaa näyttämällä kassalla ajokorttia tai henkilöllisyystodistusta. Myyjä painaa ensin nappia ja lukee sitten skannerilla kortista viivakoodin aivan samalla tavalla kuin ostoksista.

Kukkaro-tili on jo käytössä HalpaHallin verkkokaupassa, ja kesäkuusta lähtien sen avulla voi maksaa myös myymälöissä. Maksutavan hyödyntäminen edellyttää ennakkorekisteröitymistä verkossa. Maksukelpoisuuden arvioinnin jälkeen asiakkaalle myönnetään mahdollisuus tehdä ostoksia 1 500 euron arvosta.

Yksi vastaus artikkeliin “HalpaHalli uudisti brändinsä nimenmuutoksella ja uudella ilmeellä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest