”Hae joulukala vaikka aamuyöllä”

K-Ryhmän ruokakaupat ovat valmiina joulun ryntäykseen – osa palvelutiskeistä on avoinna läpi yön.

K-Ryhmä kertoo tänään, että kymmenet K-Citymarketit ja K-Supermarketit kautta maan laajentavat aukioloaikojaan joulunalusviikolla.

Yleissääntönä voi sanoa, että jos haluaa välttää joulun ruuhkat, kauppaan kannattaa tulla joko ennen aamuyhdeksää tai iltakuuden jälkeen. Tänä jouluna omaa asiointia voi useissa kaupoissa jakaa ennätyksellisen laajalle ajalle, juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Jouluna 2020 palvelemme erityisen laajoilla aukioloilla. Erityisesti palvelutiskit palvelevat historiallisen laajasti: joulukalat voi useasta kaupasta ostaa vaikka aamuyöllä, K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Pandemiavuonna ruuan verkkokauppa on ponkaissut hurjaan kasvuun ja K-Ryhmässä uskotaan, että sen merkitys korostuu myös jouluna.

Nähtävissä on, että ihmiset myös tilaavat jo hyvissä ajoin tarpeita jouluksi. Suuret ostokset on kätevä tilata verkosta ja tarvittaessa täydentää kivijalasta. Ruoan verkkokauppaverkostomme on laaja, sillä palvelua tarjoaa jo noin 460 K-ruokakauppaa. Suosittelen kuitenkin varaamaan toimituksen jo hyvissä ajoin etukäteen: tilausta voi muokata aina toimitusta edeltävään iltaan asti, Sääksmäki sanoo.

Oman lähikaupan aukioloajan voit tarkastaa täältä, K-Ruoka sovelluksesta tai oman kauppasi Facebook-sivulta.