Great Place to Work listasi parhaat työpaikat

Vuoden 2020 parhaat työpaikat on nyt listattu. Suurista yrityksistä Mandatum Life ykkösenä.

Vuoden 2020 parhaat työpaikat-tutkimus julkaistiin viime viikolla. Tarkastelun kohteena olivat suuret, keskisuuret ja pienet yritykset.

Suurten yritysten sarjassa Suomen paras työpaikka on Mandatum Life ja sen perässä sijalta kaksi löytyy Visma. Kolmannelle sijalle pääsi lemmikkieläintarvikeliike Musti ja Mirri.

Ilmoitus

Yrityskulttuurimme perustuu luottamukseen, hyvään johtamiseen, matalaan hierarkiaan ja osallistamiseen. Mandatum Lifen tulee olla paras työpaikka niille työntekijöille, joita tavoittelemme. Samalla varmistamme sen, että olemme yksi Mandatum Life – niin asiakkaillemme, kuin omalle henkilöstöllemmekin. On upeaa, että tavoitteellinen työmme on johtanut Suomen parhaan työpaikan titteliin, Mandatum Lifen toimitusjohtaja Petri Niemisvirta sanoo yhtiön tiedotteessa.

 

Keskisuurten yritysten sarjassa kolme parasta olivat Alfame, Paytrail ja EMU Growth Partners. Pienten yritysten listalla kolme parasta olivat puolestaan Aava & Bang, Hoivatilat sekä Suomen Digimarkkinointi.

 

Great Place to Work tehdään kaikkiaan miltei 60 eri maassa ja Suomessa parhaat työpaikat on listattu nyt 18 kertaa. Tutkimukseen osallistui 150 yritystä, jotka työllistävät noin 30 000 työntekijää. Parhaimpia työpaikkoja yhdistää muun muassa työntekijöiden pienet sairauspoissaolot.