Google Pay tulee Nordean asiakkaiden käyttöön

Mahdollistaa maksamisen Android-puhelimilla.

Ilmoitus

Pohjoismainen pankkijätti Nordea ilmoittaa laajentavansaa mobiilimaksamisen palveluvalikoimaansa. Uutena palveluna asiakkaille tuodaan Google Pay, joka mahdollistaa maksamisen Android-puhelimilla. Nordean asiakkaat kaikissa neljässä Pohjoismaassa voivat nyt käyttää Google Pay -palvelua lähimaksupäätteissä, sovelluksissa ja verkkokaupoissa.

- Haluamme helpottaa asiakkaittemme arkea. Mobiilimaksaminen on erittäin kätevä tapa tehdä päivittäiset ostokset, myös silloin kun lompakko ei ole mukana. Google Paylla voi maksaa omalla pankki- tai luottokortilla ostokset käyttäen lähimaksua puhelimella. Palvelu on maksuton, eikä vaadi muuta, kuin kortin liittämistä puhelimen lompakkoon. Maksaminen puhelimella on helppoa, mutkatonta ja turvallista eli juuri sitä, mitä asiakkaamme haluavat, sanoo Nordean Suomen henkilöliiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Nikkilä tiedotteessa.

Kaikilla Nordean korteilla

Nordea on äskettäin tuonut markkinoille useita digitaalisia maksamisen ratkaisuja, ja nyt joukon jatkoksi liittyy Google Pay. Näin myös Android-laitteita käyttävät asiakkaat voivat maksaa omilla laitteillaan nopeasti, helposti ja turvallisesti.

- Me Nordeassa haluamme, että kaikilla asiakkailla on mahdollisuus käyttää samoja nykyaikaisia ja turvallisia maksutapoja riippumatta siitä, mitä laitetta he käyttävät, Petri Nikkilä sanoo.

Google Paytä voi käyttää kaikilla Nordean henkilöasiakkaiden korteilla ja yrityskorteilla.

- Nordea on pankkialan digitaalisen murroksen edelläkävijä, joten on tärkeää, että tarjoamme kaikille asiakkaillemme täyden valikoiman digitaalisia maksuratkaisuja. Millään muulla pohjoismaisella pankilla ei ole yhtä laajaa digitaalisten maksuratkaisujen valikoimaa kaikissa Pohjoismaissa, Nordean Transaction Bankingin johtaja Erik Zingmark sanoo.

Yrityksetkin voivat hyödyntää Google Paytä, sillä palveluun voi liittää myös yrityskortit henkilökohtaisten korttien rinnalle. Kaikki ostokset kootaan samalle laskulle riippumatta siitä, maksaako työntekijä varsinaisella kortilla vai Google Payllä. Tämä vähentää hallinnointityötä ja helpottaa työntekijöiden elämää, kun he ovat työmatkalla tai maksavat muita kuluja yrityksen kortilla.

Ilmoitus