Gigantti tarjoaa nyt LIVE-myyjäpalvelun

Live Video Shopping tekee tuloaan. Viime viikolla Gigantti toi myyjiensä asiantuntemuksen kuluttajan ulottuville etänä videoyhteyden välityksellä.

Gigantti tarjoaa nyt samat palvelut ja asiantuntemuksen kuin asiakas saisi myymälässä videoyhteytenä kuluttajan kotiin. Toisin sanoen: asiakas voi istua kotona, kun myyjä esittelee tuotteita videoyhteyden avulla. Videotapaamisessa tehdyt ostokset voi tilata suoraan kotiovelle, liikkeen noutopisteeseen tai ne voi hakea autolla drive-in-pisteestä.

Halusimme tuoda asiakkaillemme uudenlaisen tavan asioida myymälässämme ilman lähikontakteja. Live-myyjät työskentelevät fyysisesti Helsingin Forumin myymälässämme, mutta heille voi varata ajan kaikkialta Suomesta, Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä sanoo Gigantin tiedotteessa.

Ilmoitus

Myyjän kanssa voi varata etukäteen ajan netistä. Siitä riippuen millaisia ostoksia on tekemässä, voi myös valita joko kodinkone- tai teknologiatuotteidenmyyjän. Videoshoppailuun on varattu noin 20 minuuttia ja ostettavissa on Gigantin koko tuotevalikoima.

 

Toimii suoraan selaimella

Live Video Shopping tapahtuu Microsoft Teams-sovelluksen kautta, jota voi käyttää tietokoneen tai älypuhelin selaimella eikä asiakkaan tarvitse ladata mitään erikseen omaan laitteeseen, Gigantti kertoo.

Palvelemme jatkuvasti asiakkaitamme heidän kysymyksissään chatin kautta ja puhelimitse, joten asiakaspalvelulle on kysyntää, vaikka asiakas ei liikkeessä asioisikaan. Live-myyjämme takaavat sen, että asiakkaamme saavat asiantuntevaa palvelua myös poikkeusoloissa, Särkelä sanoo.

 

LUE MYÖS: ”Olemme tuoneet suuren verkkokauppatrendin idästä länteen”