Gigantti Redin myymälästä: ”Saumaton verkkopalveluihin yhdistyvä asiakaskokemus”

Avaa syksyllä 2022.

Elektroniikkajätti Gigantti valottaa ensi vuonna suunnitelmia ja kertoo, että syksyllä 2022 Helsingin Kauppakeskus Rediin avautuva uuden konseptin myymälä tulee tarjoamaan asiakkailleen saumattoman verkkopalveluihin yhdistyvän asiointikokemuksen ja työllistämään kymmeniä työntekijöitä.

Gigantti investoi monikanavaiseen kasvuun, kuten Ehandel on jo aikaisemmin kirjoittanut. Yksi vetonauloista on ensi syksynä Kalasataman kantakaupunkialueelle avautuva myymälä Kauppakeskus Redissä. Sen erityisiä kaupallisia vetonauloja tulevat olemaan sekä elämyksellinen Epoq-keittiöosasto, että yritysmyynnin huippuammattilaisista koostuva tiimi, Gigantti kertoo tiedotteessa. 

Ilmoitus

Olemme kasvaneet pandemia-aikana, mutta tehneet myös merkittäviä panostuksia monikanavaiseen asiakaskokemukseemme Gigantin historian suurimmalla järjestelmäuudistuksella, minkä myötä tulemme yhdistämään myymälöissämme saumattomasti kivijalka- ja verkkomyynnin. REDIn myymälässä tämä tulee tarkoittamaan sitä, että asiakas voi hoitaa kaikki asiansa saman myyjän kanssa ja ohjata kokemustaan alusta loppuun asiakastilinsä kautta. Myös myymälän eri toiminnot tulevat sijaitsemaan yhden keskitetyn palvelukeskuksen yhteydessä, Gigantin toimitusjohtaja Laura Tarkka kertoo ja jatkaa:

On ilo lähteä rakentamaan uuden ajan vaikuttavaa myymäläkokemusta yhdessä REDIin. Olemme olleet tyytyväisiä siellä toimivaan, matkapuhelimiin erikoistuneeseen PhoneHouse-liikkeeseemme, minkä myötä haluamme avata ovet yhä suurempaan myymälään. Haluamme erottua myös laadukkaalla ja henkilökohtaisella asiakaspalvelullamme, sekä laajalla asiantuntijuudellamme. Tulemme palkkaamaan myymälään useita kymmeniä työntekijöitä ja käynnistämään rekryn tulevana keväänä. Hyvän asiakaskokemuksen perustana on työntekijöiden hyvinvointi, johon panostamme aina perehdytyksestä alkaen.

REDI on myynniltään Helsingin kantakaupungin 2. suurin, pääkaupunkiseudun 5. suurin ja Suomen 7. suurin kauppakeskus, ja sen tiloissa toimii yhteensä 112 liikettä.

Gigantilla on Redin avajaisten jälkeen 41 myymälää Suomessa.