Gigantti paljastaa kuluttajien ykkösvalinnat vuonna 2021

Kestosuosikit Samsung ja Apple pitävät pintansa - pukinkontista löytyi varsinkin keskihintaisia puhelimia.

Gigantti kertoo, että Samsung ja Apple pitivät paikkansa puhelimen ostajien keskuudessa myös vuonna 2021, joskaan ei ilman haastajia. Tänä vuonna joka merkiltä on tulossa uusia malleja ja 5G-puhelin löytyy yhä useammalta. Elektroniikkajätti kertoo tiedotteessa, että palveluista suosiotaan kasvattaa kosketusnäyttöjä suojaava nanokalvoitus.

Pukinkonttiin hankittiin varsinkin keskihintaisia puhelimia ja etenkin Androidit nostivat suosiotaan joulun alla. Samsungin ja Applen asemaa ei ole vielä mikään merkki murskannut, mutta Gigantin mukaan OnePlus on tullut jäädäkseen ja haastaa jo isompia tekijöitä.

Ilmoitus

Älypuhelimien hinnat ovat nousussa, sillä kuluttajat vaativat niiltä alati parempia ominaisuuksia.

Puhelimien keskihinnat ovat nousseet kuluneen vuoden aikana, mikä kertoo siitä, että asiakkaat vaativat puhelimiltaan yhä enemmän kameran, näytön ja suorituskyvyn osalta, Gigantin puhelinmyynnistä vastaava myyntipäällikkö Mikko Pesonen sanoo.

 

”Kuin halpa vakuutus”

Gigantti aloitti vuonna 2021 uutuuspalvelun, nanokalvoituksen, mikä on saavuttanut kuluttajien keskuudessa suursuosion. Nanokalvoitus on perinteisiin panssarilaseihin verrattuna huomaamaton nestemäinen nanokalvo. 

Palvelu on ollut erittäin suosittu, ja se löytyy tällä hetkellä suurimmasta osasta Gigantin myymälöitä ympäri Suomea. Nanokalvoitus on kuin halpa vakuutus kosketusnäytölle, ja arvokkaan puhelimen riittävä suojaaminen on yleisesti ottaen fiksua, kestävää ajattelua, Pesonen kertoo.

Gigantti kertoo samalla, että sen katse on jo tämän vuoden uutuuksissa ja kiinnostavia malleja on tulossa jokaiselta merkiltä. Tänä vuonna leijonanosa puhelimista on jo 5G-malleja. Kuluttajien kysyntä näitä malleja kohtaan on ollut kasvussa. 

 

 

Ilmoitus

Joulukuun 2021 myydyimmät puhelimet Gigantissa:

Merkki Malli
1. Samsung  Galaxy A12
2. OnePlus  Nord CE
3. Samsung  Galaxy A52s
4. Apple  iPhone 12
5. Samsung  Galaxy A32
6. Motorola  E6i
7. OnePlus  Nord 2
8. Apple  iPhone 13
9. Motorola  G60s
10. Samsung  Galaxy A22

(Lähde: Gigantti)