Gigantti lanseeraa uuden kauppaketjun: ensimmäinen Phonehouse-myymälä avataan torstaina 7.6.

Valikoima keskittyy liikkuvaan ja aktiiviseen elämäntapaan liittyviin tuotteisiin.

Gigantti lanseeraa Suomessa täysin uuden Gigantti Phonehouse -kauppaketjun. Ketjun ensimmäinen myymälä avataan torstaina 7. kesäkuuta kello 8:00 kauppakeskus Kamppiin Helsingin ydinkeskustaan. Gigantti Phonehouse -myymälöiden tuotevalikoima keskittyy puhelimiin, tarvikkeisiin, äly- ja urheilukelloihin, kuulokkeisiin, pieniin kaiuttimiin, tabletteihin ja liittymiin.

Ilmoitus

- Gigantti Phonehouse on täysin uudenlainen kauppakeskuskonsepti: myymälät tulevat olemaan kooltaan huomattavasti perinteisiä Gigantteja pienempiä. Myymälän keskeinen sijainti kaupungin keskustan läheisyydessä on tärkeää monille ja uuden Phonehouse-ketjun myötä tulemme olemaan yhä useamman asiakkaan saavutettavissa, kertoo Gigantin toimitusjohtaja Irmeli Rytkönen tiedotteessa.

Puhelinkauppa käy hyvin ja älypuhelimista, tableteista ja ylipäätään aina mukana kulkevasta teknologiasta on tullut suomalaisille erottamaton osa arkea. Phonehouse-myymälöiden valikoima keskittyykin liikkuvaan ja aktiiviseen elämäntapaan liittyviin tuotteisiin.

- Phonehouse tulee tarjoamaan asiakkaillemme Gigantista tutun, Suomen laajimman puhelinvalikoiman, puhelintarvikkeet, äly- ja urheilukellot, kuulokkeet, kannettavat kaiuttimet, tabletit ja liittymät. Phonehousesta saa apua kaikkiin puhelimiin liittyvissä asioissa ja halutessaan kaikki laitteet saa valmiiksi asennettuina. Tietysti samaan edulliseen hintaan ja 30 päivän palautusoikeudella kuten Gigantin muistakin myymälöistä, Rytkönen listaa.

Myös Gigantin viime viikolla lanseeraama RENEW IT -palvelu, jolla puhelin tai tabletti on mahdollista saada käyttöön kuukausimaksulla ja vaihtaa uuteen vuoden, kahden tai kolmen välein, on saatavilla Gigantti Phonehouse -myymälöistä.

-Etenkin puhelinten kohdalla kiinnostus uusimpiin malleihin on kasvanut koko ajan ja moni haluaa käyttöönsä tuliterän mallin. RENEW IT -palvelu on herättänyt todella paljon kiinnostusta ja uskomme tällaisen kuukausimaksuun perustuvan, leasing-tyylisen palvelun yleistymiseen ja suosion kasvuun jatkossa, Rytkönen ennustaa.

Phonehouse laajenee ympäri Suomen

Gigantti aikoo kasvattaa Phonehouse-myymälöistä valtakunnallisen kauppaketjun.

- Tulemme lähivuosina rakentamaan kattavan Phonehouse-myymäläverkoston kaupunkien keskustoihin ja kauppakeskuksiin. Ensimmäisenä avattavan Kampin jälkeen seuraavat myymälät avataan muualle pääkaupunkiseudulle ja sen jälkeen vuorossa ovat muut isot kaupungit, Rytkönen kertoo.

Phonehouse-ketju on Gigantin emoyhtiön Elkjøpin pohjoismainen konsepti. Phonehouse-myymälöitä on tällä hetkellä Ruotsissa 84 ja Norjassa 27.

Ilmoitus

Ensimmäinen Phonehouse avataan Kamppiin

Suomen ensimmäisen Gigantti Phonehousen avajaisia juhlitaan torstaina 7. kesäkuuta kello 8:00 alkaen Helsingin Kampin kauppakeskuksessa. Uusi, noin 100-neliöinen myymälä avataan Narinkkatorin puoleisen sisäänkäynnin läheisyyteen. Kampin Gigantti Phonehouse tulee työllistämään noin kymmenen henkeä.

Gigantilla on entuudestaan 39 myymälää ympäri Suomen.

Gigantti Phonehouse

  • Alkukesästä 2018 Suomeen lanseerattava uusi kauppaketju. Ensimmäisen Gigantti Phonehouse -myymälän avajaisia juhlitaan torstaina 7. kesäkuuta kello 8:00 alkaen Helsingin ydinkeskustassa Kampin kauppakeskuksessa.
  • Gigantti Phonehouse -myymälöiden tuotevalikoima keskittyy puhelimiin, tarvikkeisiin, äly- ja urheilukelloihin, kuulokkeisiin, pieniin kaiuttimiin, tabletteihin ja liittymiin.
  • Ensimmäiset Gigantti Phonehouse -myymälät avataan pääkaupunkiseudulle. Gigantti kasvattaa Phonehouse-myymälöistä valtakunnallisen kauppaketjun jo olemassa olevan Gigantti-ketjun rinnalle.
  • Ketju on osa Gigantti Oy:ta.