Gigantti DreamHackin kumppaniksi

Pitkäaikainen yhteistyösopimus maailman suurimman pelitapahtuman, DreamHackin kanssa.

Elkjøp-konserniin kuuluvasta Gigantista tulee DreamHackin virallinen kumppani kaikissa sen puitteissa järjestettävissä tapahtumissa ja aktiviteeteissa. Sopimus koskee kaikkia Pohjoismaita.

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että olemme solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen DreamHackin kanssa. Gigantista löytyy paljon ihmisiä, joille DreamHack on tärkeä tapahtuma ja haluamme, että yhä useammilla ihmisillä on myös tulevaisuudessa mahdollisuus osallistua siihen. DreamHack on uskomaton kohtauspaikka, joka tuo yhteisöllisyyttä ja iloa monille. Haluamme olla mukana kehittämässä sitä entisestään, Gigantin gaming-kategoriasta vastaava Jukka Erkinheimo kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

DreamHackin ja Elkjøpin yhteistyö on moniulotteinen ja Elkjøp on muun muassa DreamHackissä pelattavan League of Legendsin Pohjois-Euroopan NLC-sarjan pääyhteistyökumppani. Elkjøp on myös mukana kehittämässä tapahtuman DreamStorea kävijöiden palvelemiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

DreamHackin lippuja tullaan jatkossa myymään Gigantin kaikissa myymälöissä. Gigantin myymälöistä ja verkkokaupasta löytyy jatkossa myös virallisia DreamHack-tuotteita, elektroniikkajätti kertoo.

Näen suuria mahdollisuuksia yhteistyössämme DreamHackin kanssa. Voimme vahvistaa toisiamme ja ennen kaikkea luoda peliharrastajille ympärivuotisen kohtaamispaikan. Uskomme Gigantissa vahvasti ostokokemukseen, ja yhteistyö antaa meille mahdollisuuden viedä myymälöidemme pelikonseptia uudelle tasolle, Erkinheimo sanoo.

Elkjøpin työntekijät saavat tämän jälkeen ilmaisen pääsyn DreamHackin tapahtumiin ja sisäisen rekrytointiprosessin ansiosta heillä on myös mahdollisuus päästä edustamaan Giganttia DreamHackiin.

Vuoden 2020 ensimmäinen DreamHack-tapahtuma oli tarkoitus järjestää Jönköpingissä, Ruotsissa kesän aikana, mutta Covid-19 on muuttanut suunnitelmat ja tapahtuma on jouduttu perumaan.