Gigantti avaa uuden myymälän Helsingissä

Avautuu kesällä 2021 Kauppakeskus Kaareen Helsingin Kannelmässä.

Gigantti kertoo, että Luoteis-Helsinkiin nouseva myymälä on ketjun uusimman konseptin mukainen ja se palvelee myös keittiöistä kiinnostuneita asiakkaita Epoq-keittiöosastolla.

Gigantti kasvaa, ja sen myötä haluamme panostaa sekä verkkoon, kivijalkaan että näiden yhdistelmään. Etenkin koronan mukanaan tuoma kysyntäpiikki on näyttänyt monikanavaisen palveluvalikoimamme olevan valttikorttimme. Uskomme vahvasti sen palvelevan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla myös tulevaisuudessa, Gigantin toimitusjohtaja Laura Tarkka sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Uusi myymälä on kooltaan reilut 1600 neliömetriä.

Kaaressa vierailee vuosittain noin seitsemän miljoonaa ihmistä, mikä tekee siitä meille tärkeän uuden kohteen. On mahtavaa, että voimme tukea pääkaupunkiseudun kasvua vahvistamalla myymäläkantaamme ja siten palvella asiakkaitamme entistä paremmin, Tarkka toteaa.

Yhtiö kertoo, että myymälä tulee työllistämään noin 40 uutta työntekijää, joiden rekrytointi alkaa talven aikana.

Kaaren Kauppakeskus on Suomen seitsemänneksi suurin. Uuden myymälän avaamisen jälkeen elektroniikkajätillä on Suomessa 42 myymälää, joista 20 on Gigantin omia myymälöitä ja 22 toimii kauppiasvetoisesti.