Gigantin Marketplace tavoittaa 100 myyjää – visiona supertarjonta

”Kasvanut mielenkiinto viime aikoina.”

Jo vuonna 2017 oli tiedossa, että Elgiganten eli Suomessa Gigantti-nimellä toimiva elektroniikkajätti, teki töitä oman matketplacen kanssa. Projekti on nyt päässyt kokeiluvaiheen ylitse.

Kyllä, palvelu on nyt ohittanut testivaiheen ja se on toiminut vuoden 2019 alusta, Li Persson, Ruotsin Elgigantenin kommunikaatiopäällikkö kertoo.

Ilmoitus

 

Kuinka monta myyjää teillä on tänä päivänä?

Pohjoismaissa meillä on suurinpiirtein 100 partneria kauppapaikallamme, hän sanoo.

Vaikka palvelu onkin olemassa, sitä ei erityisemmin huomaa Gigantin sivulla surfatessa. Kun on klikannut tuotteen, ostonapin vieressä on nähtävissä, jos myyjä on jokin toinen osapuoli.

 

Miten pääsee myyjäksi markkinapaikalle?

Arvioimme jokaisen hakemuksen tuotteen, tuotemerkin, hinnan ja markkinoilla olevan yleisen arvion perusteella, Li Persson sanoo.

Jos haluaa olla meihin yhteydessä, voi lähettää sähköpostia osoitteeseen marketplace@gigantti.fi ja laittaa mukaan tietoa missä tuoteryhmissä myy, tuotteiden määrän jokaisessa tuoteryhmässä, linkki kotisivulle, mihin maihin voi toimittaa sekä muuta asiankuuluvaa tietoa.

Ilmoitus

 

Gigantti käyttää markkinapaikkaa täyttääkseen valikoimaansa ja tarjotakseen enemmän tarvikkeita tuotteille, joita he jo myyvät.

Haluamme antaa asiakkaillemme niin suuren valikoiman tuotteita kuin mahdollista ja markkinapaikka on yksi tapa päästä tähän tavoitteeseen.

 

Miten palautukset ja asiakaspalvelu toimivat? Mitkä asiat te hoidatte ja mitkä asiat jäävät tuotteen myyjälle?

Partnerimme, jotka myyvät tuotteet, pitävät huolen kuitista, käsittelevät palautukset ja kaikki mahdolliset tilausta koskevat kysymykset. Ne kysymykset, jotka tulevat meille, lähetetään edelleen partnereille, jos asiakaspalvelumme ei osaa vastata niihin suoraan.

 

Korona vaikuttaa lisänneen verkkokauppiaiden kiinnostusta lähteä uusille markkinapaikoille. Oletteko nähneet tällaista kiinnostusta teillä?

Viime aikoina olemme kokeneet kasvanutta kiinnostusta verkkokauppiaiden puolelta toimittaa tuotteita meidän sivumme kautta. Olemme nähneet myös asiakkaidemme suuremman kiinnostuksen ostaa partnereidemme tuotteita Marketplacemme kautta, Li Persson Ruotsin Elgigantenista kertoo.

Gigantin omistaa norjalainen kodinelektroniikkaketju Elkjøp, jolla on noin 400 tavarataloa Pohjoismaissa. Suomessa Gigantilla on 41 tavarataloa sekä verkkokauppa.