Gigantin jouluvideossa pohditaan yhteistä aikaa

Gigantti haluaa muistuttaa yhteispohjoismaisella jouluvideolla, mistä koko joulussa on lopultakin kysymys: yhteisestä ajasta.

Tapa viettää aikaa yhdessä poikkeaa tänä päivänä siitä, mitä se oli vielä muutama vuosikymmen sitten. Se näkyy eritoten lasten ja nuorten käytöksessä, kun leijonanosa yhteisöistä ja leikeistä löytyy onlinelta. Tämän vuoden joulukampanjalla Gigantti haluaa huomioida kuinka tekniikka ja digitaaliset laitteet voivat mahdollistaa uuden tavan viettää aikaa yhdessä myös silloin, kun sukupolvien välille on luisumassa kuilu.

Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa lähetettävässä videossa käsitellään isän ja teini-ikäisen tytön suhdetta.

Ilmoitus

- Mitä stressaavammaksi yhteiskunta muuttuu, sitä selkeämmäksi tulee myös, että on tartuttava tilaisuuteen ja vietettävä aikaa yhdessä juhlapyhinä. Samalla kuitenkin käsitys yhteisestä ajasta on muuttunut. Virtuaalinen aika voi olla joillekin arvokkaampaa kuin näkeminen ”irl”. Me uskomme kuitenkin, että lahja voi olla paljon enemmänkin kuin pelkkä tavara. Oikea lahja voi viedä sinut ystäviä ja perhettä lähemmäs. Se on se, miten me haluamme tuoda inspiraatiota jouluun, ruotsalaisen Elgigantenin markkinointipäällikkö Camilla Everberg sanoo.

Vuoden vaihteen jälkeen Gigantin Pohjoismaissa esitettävään videoon tulee jatkokampanja, jossa kerrotaan vinkkejä, miten lahjat, joita saamme ja annamme, mahdollistavat lisää yhteistä ajanvietettä myös ympärivuotisesti.