Gigantin ennuste: Robotti-imuri on vuoden hittituote

Kuulokkeet, televisiot ja robotti-imurit. Gigantti ennustaa näistä tulevan Black Fridayn myydyimmät tuotteet.

Black Fridayn myyntihittejä Gigantissa ovat olleet jo vuosien ajan elektroniikkatuotteet, kuten imurit ja hammasharjat. Myyntitilastoissa ovat mukana vuosittain myös kuulokkeet, kannettavat tietokoneet ja pelikonsolit.

-Black Fridayn hittituotteet ovat pysyneet kutakuinkin samankaltaisina viime vuosina. Asiakkaat, jotka suunnittelevat hankintansa etukäteen, pääsevät yleensä käsiksi parhaisiin diileihin. Tässä auttaa myös myymälähenkilökuntamme tarjoama asiantuntemus, Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä sanoo yrityksen tiedotteessa.

Ilmoitus

Black Friday on harvoin yhden päivän mittainen ja ensimmäiset tarjoukset Gigantissa tulivat jo sunnuntai-iltana viime viikolla. Black Fridayn varsinaiset tarjoukset ovat Gigantti-klubilaisten ostettavissa torstaista alkaen.

 

Vastuullisia hankintoja

Gigantin mukaan Black Friday ei ole pelkästään shoppailun huippuaikaa vaan tuolloin tehtävät ostot ovat usein pidemmän ajan harkittuja hankintoja, jotka nyt saadaan vain huokeampaan hintaan.

-Nykyajan kuluttajat ovat tiedostavia ja suunnittelevat ostoksensa tarkkaan. Tällä tavalla he saavat parhaan hyödyn irti myös Black Fridaysta, Särkelä sanoo.

Suuren kulutusjuhlan edellä Gigantista kannustetaan asiakkaita myös korjaamaan ja kierrättämään tavaroita. Jokainen Gigantin myymälä on varustettu keräyspisteellä, johon voi jättää sähkö- ja elektroniikkajätettä.

- Kannamme huolta ympäristöstämme, ja siksi toivommekin, että asiakkaamme käyttävät ja kierrättävät tuotteemme asianmukaisesti, Sami Särkelä toteaa.