Gigantti avaa uuden Phonehouse-myymälän kauppakeskus Rediin

Puhelinkauppa käy kuumana.

Gigantti avaa uuden Phonehouse-myymälän Kauppakeskus Rediin Helsingin Kalasatamaan torstaina 20.9.2018. Gigantti Phonehouse -myymälöiden tuotevalikoima keskittyy puhelimiin, äly- ja urheilukelloihin, kuulokkeisiin, pieniin kaiuttimiin sekä liittymiin.

Puhelinkauppa käy Suomessa kuumana, ja älypuhelimista, tableteista ja muusta mukana kulkevasta teknologiasta on tullut erottamaton osa suomalaisten arkea. Gigantin Phonehouse-myymälöiden valikoima keskittyykin tuotteisiin, jotka liittyvät aktiiviseen ja liikkuvaan elämäntapaan.

Ilmoitus

- Redin Phonehouse-liikkeestä tulevat löytymään Gigantista tuttu, Suomen laajin puhelinvalikoima sekä puhelimiin liittyvät oheistarvikkeet. Olemme panostaneet palveluun – meiltä saa apua kaikissa puhelimiin liittyvissä asioissa, ja halutessaan kaikki laitteet saa myös valmiiksi asennettuina, kertoo Phonehousen kenttäpäällikkö Toni Kekola tiedotteessa.

Myymälöitä tulossa ympäri Suomen

Gigantti Phonehouse on täysin uudenlainen kauppakeskuskonsepti, jonka myymälät ovat huomattavasti perinteisiä Gigantteja pienempiä. Lähivuosina Phonehouse-myymäläketju tulee kasvamaan kohisten: nyt avattavan kauppakeskus Redin myymälän jälkeen vuorossa on lisää liikkeitä pääkaupunkiseudulle sekä muihin isoihin kaupunkeihin.

- Keskitymme Phonehouse-myymälöissä puhelinten ja liittymien lisäksi aktiivisille ihmisille sopiviin tuotteisiin, kuten kannettaviin kaiuttimiin, tabletteihin, urheilukelloihin ja kuulokkeisiin. Meille on tärkeää, että tarjoamme tuotteet Gigantin tapaan edulliseen hintaan, 50 päivän palautusoikeudella, Kekola sanoo.

Gigantilla on entuudestaan 39 myymälää ympäri Suomen. Phonehouse-ketju on Gigantin emoyhtiön Elkjøpin pohjoismainen konsepti. Phonehouse-myymälöitä on tällä hetkellä Ruotsissa 84 ja Norjassa 27.