Gigantille uusi toimitusjohtaja – norjalainen Hillsesland johtoon

Rytkönen siirtyy konsernin johtoon.

Ilmoitus

Giganttia yrityksen historian alusta, eli vuodesta 1998 johtanut Irmeli Rytkönen on nimitetty 15.8.2018 alkaen uuteen tehtävään pohjoismaisen Elkjøp Nordic -konsernin johtoon. Gigantti Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 15.8.2018 Trygve Hillesland. Hillesland siirtyy tehtävään Gigantin pohjoismaisen emoyhtiön Elkjøp Nordicin Customer Care Center Directorin tehtävästä.

- Gigantti on vahvassa taloudellisessa kunnossa. Irmeli Rytkönen on kasvattanut lähes 20 vuodessa Gigantista menestyksekkään markkinajohtajan ja luonut yhden kirkkaimmista kaupan alan menestystarinoista Suomessa. Olen iloinen, että Rytkönen on ottanut vastaan uuden tehtävän Nordic-konsernimme johdossa ja on mukana Gigantin ja konsernimme kehittämisessä myös jatkossa, Gigantin omistavan Elkjøp Nordic AS -konsernin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Jaan Ivar Semlitsch sanoo lehdistötiedotteesa.

Irmeli Rytkönen aloittaa Elkjøp Nordic -konsernin johdossa Nordic Director, Special Projects -tehtävässä vastuualueenaan liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät erityisprojektit.

- Gigantilla menee erittäin hyvin ja nyt on hyvä aika siirtää Gigantin operatiivinen vetovastuu Trygve Hilleslandille. Siirtyminen osaksi Nordic-organisaatiotamme on minulle mielenkiintoinen mahdollisuus urallani ja konsernissamme, Irmeli Rytkönen sanoo.

"Asiakaslähtöinen osaaminen"

Gigantin toimitusjohtajana 15.8.2018 aloittavalla Trygve Hilleslandilla on monipuolinen osaaminen Elkjøp Nordic -konsernin eri liiketoimintayksiköistä. Hän on työskennellyt konsernin palveluksessa vuodesta 2000. Viimeisimpänä vuodesta 2015 alkaen Hillesland on johtanut pohjoismaista asiakaspalvelukeskusta Kööpenhaminassa ja Helsingissä. Ennen tätä Hillesland on kartuttanut kansainvälistä osaamista muun muassa Business Support Director Central Europe -tehtävässä vastuualueenaan Elkjøp Nordic -konsernin omistukseen kuuluneen, Tšekin tasavallassa toimineen kodinkoneketju Electroworldin kehittäminen.

- Trygve Hilleslandilla on vahva asiakaslähtöinen osaaminen ja näytöt kansainvälisen liiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta. Hänen johdollaan jatkamme Gigantin kehittämistä entistäkin vahvemmaksiJaan Ivar Semlitsch sanoo.

Uusi toimitusjohtaja Hillesland näkee siirtymisen Gigantin palvelukseen erittäin kiinnostavana.

Ilmoitus

- Odotan innolla, että pääsen jatkamaan tätä menestystarinaa yhdessä Gigantin koko henkilöstön kanssa. Gigantin vahva taloudellinen asema ja kilpailukyky antavat erinomaiset lähtökohdat jatkaa yrityksen kehittämistä. Tunnen alamme toimintaympäristöä entuudestaan oman taustani ansiosta, ja siksi mahdollisuus siirtyä johtamaan Giganttia on kiehtova, Trygve Hillesland sanoo.

Trygve Hillesland on 37-vuotias Norjan kansalainen. Hillesland muuttaa nimityksen myötä vakituisesti Suomeen ja hänen asemapaikkansa Gigantti Oy:n toimitusjohtajana sijaitsee Gigantin pääkonttorilla Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa.