Fujitsu auttaa siirtymään Amazon Web Services -pilveen

Palvelu on välittömästi saatavissa Euroopassa.

Fujitsu ilmoitti julkaisseensa uuden palvelun, joka auttaa suuria organisaatioita nopeuttamaan siirtymistään Amazon Web Services -pilvipalveluun (AWS). Fujitsun ja AWS:n uuden strategisen yhteistyön ansiosta Fujitsu Cloud Service for AWS -palvelu on välittömästi saatavissa Euroopassa. Se antaa asiakkaille mahdollisuuden siirtää it-ratkaisujaan markkinoiden johtavaan AWS-pilvipalveluun.

Ilmoitus

Ratkaisussa on useita AWS-pilveen siirtymistä nopeuttavia palveluja, kuten liiketoiminnan konsultointia, strategista arviointia sekä muutostiekartta, joka näyttää sopivimman ja tehokkaimman tien siirtyä AWS-alustalle. Lisäksi saatavissa on valinnaisia konsultointipalveluja, kuten infrastruktuurin suunnittelua, rakentamista ja testausta uusien sovellusten tuomiseksi AWS-pilvialustalle. Mukana on myös sovellusten modernisointipalveluja, jotka auttavat muokkaamaan käytössä olevia sovelluksia pilveen sopiviksi.

- Pilvi on kaiken menestyksekkään digitaalisen muutoksen perusta, ja monet suuryritykset ovat valinneet Fujitsun kiihdyttämään etenemistään. Fujitsun suunnitelmat kouluttaa tuhansia sertifioituja ammattilaisia innostavat meitä työskentelemään heidän kanssaan ja auttamaan heidän asiakkaitaan siirtymään AWS-alustalle ja innovoimaan entistä nopeammin, sanoo Amazon Web Services EMEA:n kanavista ja liittoumista vastaava Niko Mykkänen tiedotteessa.

"On edettävä nopeasti"

Sovellusten luomisen ja modernisoinnin lisäksi Fujitsu tukee niiden jatkuvaa optimointia AWS-alustalla. Tähän kuuluvat infrastruktuurin hallintapalvelut ja sovellusten valvontapalvelut, joiden avulla asiakkaat voivat alentaa kustannuksia ja tarjota samaan aikaan optimoidun käyttäjäkokemuksen.

- Menestyksekkäässä digitalisaatioprosessissa on edettävä maaliin nopeasti ja mahdollisimman vähäisin häiriöin. Uusi Fujitsu Cloud Service for AWS -palvelu laajentaa kykyämme integroida pilviratkaisut saumattomasti yritysten tietoteknisiin ympäristöihin yhteistyössä pilvitoimittajien kanssa. Näin autamme asiakkaitamme modernisoimaan sovelluksensa ja hyötymään AWS:n skaalautuvuudesta, turvallisuudesta, ketteryydestä ja tehokkuudesta, sanoo Fujitsun EMEIA-alueen johtaja Duncan Tait.