Freddy Sobin on valittu KICKS:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Aloittaa tehtävässä syyskuussa 2018.

Ilmoitus

Freddy Sobin, tämänhetkinen Consortio Fashion Group -konsernin presidentti, on valittu KICKS:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Freddy Sobin aloittaa KICKS:n toimitusjohtajana syyskuussa 2018.

Freddy Sobin on toiminut Consortio Fashion Group AB -konsernin presidenttinä vuodesta 2011. Konserni kattaa muun muassa Bubbleroom - ja Cellbess -tuotemerkit. Tretti.se - verkkokaupan perustaja Freddy Sobin omaa monen vuoden kokemuksen verkkokaupoista. Freddy rekrytoitiin Haléns -verkkokaupan verkkokauppavastaavaksi, jossa hän lopulta eteni yrityksen toimitusjohtajaksi. Sobin on myös ollut aktiivinen hallituksen jäsen LensOn- ja Outnorth- verkkokauppayrityksissä ja tänä päivänä hän toimii Svensk Digital Handel -digitaalisen kaupankäynnin järjestön hallituksen puhemiehenä. Hänon suorittanut kauppakorkeakoulututkintonsa Stockholm School of Economics:ssa.

- KICKS laajentaa toimintaansa ja etenee nopeaa tahtia kasvaneella kilpailukyvyllä, hintakilpailulla sekä omni channel -ratkaisuilla. Monista investoinneista ja vaivannäöstä huolimatta KICKS tulee kehittämään yritystoimintaansa sekä vahvistamaan omni channel -ratkaisujaan. Freddy:n kattava kokemus vähittäiskaupasta ja nimenomaan digitaalisesta kaupankäynnistä tulee viemään KICKS:iä eteenpäin. Olemme erittäin tyytyväisiä Freddy:n rekrytointiin,  kertoo Mia Brunell Livfors, KICKS:n hallituksen puheenjohtaja sekä Axel Johnson -konsernin presidentti ja toimitusjohtaja lehdistötiedotteessa.

Freddy Sobin aloittaa KICKS:n toimitusjohtajana syyskuussa 2018, jolloin Pontuz Bjelfman siirtyy pois tehtävistään.

- Odotan innolla KICKS:n eteenpäinviemistä rakenteellisen paradigman muutoksen ollessa käynnissä. Yrityksellä on monia vahvuuksia, joissa uskon olevan paljon potentiaalia kehityksen ja vahvistuksen osalta. Edessä on jännittävä matka yhdessä KICKS-kollegoideni kanssa ja odotan innolla organisaatioon ja yritykseen tutustumista. Huomion keskipisteenä on kuitenkin tällä hetkellä CFG:n johtaminen kesän loppuun asti,  kertoo Freddy Sobin.