Footway lähtee uudelle alalle – avaa myymälän maailmanmestarin kanssa

”Ainutlaatuinen asema”.

Jos paria poikkeusta ei lasketa mukaan, niin padel on todennäköisesti, ja ainakin maailmalla, yksi kuumimmista alueista verkkokaupan saralla juuri nyt. Padelvarusteita myyvät yhtiöt kertovat huippumyynnistä samalla kun monet muut ovat valmiina avaamaan uusia myymälöitä.

Nyt myös Footway kertoo hyppäävänsä mukaan padeljunaan. Verkkokauppias on aloittanut yhteistyön argentiinalaisen Fernando ”Bela” Belasteguín kanssa ja aikoo avata uuden myymälän. Yhtiö kertoo tästä lehdistötiedotteessa. Fernando ”Bela” Belasteguínia kutsutaan Footwayn mukaan ”historian parhaimmaksi padelpelaajaksi” ja hän on saanut koko joukon voittoja ja huomionosoituksia. Hänet on muun muassa rankattu maailman parhaaksi 16 vuotta peräkkäin vuosien 2002 ja 2018 välillä. Nyt hänestä tulee Footwayn uuden panostuksen lähettiläs.

Ilmoitus

Että voimme aloittaa yhteistyön Belan kanssa, hän lähettiläänä, uudessa mailaurheilupanostuksessamme, tuntuu todella mukavalta. Hänellä on ainutlaatuinen asema tässä urheilulajissa ja se tulee avaamaan tietä uuden myymälän tunnettavuudelle markkinoilla. Footwaylle kokonaisuutena myymälä tarkoittaa, että nostamme asemaamme entisestään urheilun alueella, Martin Kamphav, Footwayn liiketoiminnan kehittäjä sanoo julkilausumassa.

Uusi verkkokauppa, jolla ei vielä vaikuta olevan edes nimeä, lanseerataan Footwayn kaikilla 24 eri markkinoilla. Yhtiö lupaa, että ”selkeä fokus on padelissa”, mutta se tulee myymään myös muuta mailaurheiluvarustusta.

Padel on elämäni intohimo ja toivon, että oma asemani uudessa myymälässä johtaa siihen, että yhä useammat löytävät lajin. Että saan vaikuttaa alustalla, joka ulottaa 24 eri markkinat, tulee antamaan suuren mahdollisuuden levittää iloa ja yhteisöllisyyttä, mikä on padelin tuntomerkki, Fernando Belasteguín sanoo.