Foodoran verkkoruokakauppa laajentaa Helsingissä

Uusi toimipiste Herttoniemeen – laajentaa toimitusaluetta ja nopeuttaa toimitusta kaupungin itäisellä puolella.

Foodora avasi ensimmäisen Foodora Market pisteensä joulukuussa 2020 Pasilaan ja toisen toimipisteen Tampereen Tammelaan pari kuukautta myöhemmin. Nyt ruuan kotiintoimituksiin erikoistunut palvelu laajentaa Helsingissä ja avaa pisteen Herttoniemeen kattaakseen myös kaupungin itäisen puolen.

Foodora Marketin valikoimaan kuuluu ruokien lisäksi muita kotiin tarvittavia tuotteita, kuten siivousvälineitä, ja se toimittaa tilauksen suoraan kotiovelle alle puolessa tunnissa sen tekemisestä.

Ilmoitus

Digitaalisena palveluna meillä on oiva mahdollisuus kerätä nopeasti ja helposti palautetta asiakkailtamme. Olemme voineet laajentaa valikoimaa sen perusteella mitä asiakkaamme ovat toivoneet ja toiveiden perusteella kauppa sisältää nyt muun muassa Taste of Finnair -valmisaterioita ja entistä enemmän vegaanisia tuotteita, Foodora Suomen toimitusjohtaja Joonas Kuronen sanoo tiedotteessa.

Foodora on hankkinut nopeasti markkinaosuuksia Suomessa ja sen valikoimaan on lisätty muun muassa kasvisruokakassi resepteineen.

Olemme hiljattain lanseeranneet yhteistyössä hyväntekeväisyysorganisaatio Vennerin kanssa kasvisruokakassipalvelun, joka sisältää sisältää terveelliset, sesongin kasviksia hyödyntävät raaka-aineet ja Vennerin kehittämät reseptit. Kassi maksaa noin 25–30 euroa, ja sitä vastaan lahjoitetaan Vennerin kautta yksi ateria ruoka-apua tarvitsevalle perheelle, Kuronen jatkaa.

Tuotteet tilataan Foodoran tilaussovelluksen kautta ja tuotteiden kuljetuksista vastaavat Foodora-lähetit. Kuljetus on maksullinen ja määräytyy toimitusalueen mukaan. Myymälän valikoimasta löytyy tällä hetkellä yli 2000 tuotetta.