Food Market Herkku avasi ruuan verkkokaupan

Uusi ruuan verkkokauppa kotiinkuljetuksineen avautui pääkaupunkiseudulla.

Helsingin keskustan Food Market Herkun valikoima on nyt siirtynyt myös verkkokauppaan. Netistä tilatut ruuat voi joko saada kotiovelle tai hakea keskustan liikkeestä.

Uusi verkkokauppa pystytettiin nopealla aikataululla.

Ilmoitus

Poikkeuksellinen tilanne sai meidät kiirehtimään Herkun verkkokaupan avaamista. Asiakkaamme ovat pitkään toivoneet Herkun valikoimaa myös verkkokauppaan ja nyt jos koskaan oli oikea aika saada palvelu auki. Haluamme tässä tilanteessa omalta osaltamme auttaa toimivissa ja turvallisissa ruokatoimituksissa pääkaupunkiseudulla, digitaalisten palveluiden päällikkö Matti Torniainen S-ryhmän vähittäiskaupasta kertoo yhtiön tiedotteessa.

Ruuan verkkokaupan kävijämäärät ovat jopa kolminkertaistuneet nykyisessä tilanteessa ja pääkaupunkiseudulla ruuan verkkokaupoissa voi olla jopa ruuhkia.

Food Market Herkulla on jo aiemmin avattu Ruokakassi, joka toimittaa ruokien raaka-aineet resepteineen asiakkaan kotiin.

Nyt avattu verkkokauppa palvelee Helsingissä, Espoossa, Kauniaisilla ja Vantaalla, mutta ei saaristoalueilla.

Food Market Herkku valittiin vuonna 2019 brittiläisen kaupan alan tutkimuslaitos IGD toimesta 16 koko maailmaa kattavan ruokakaupan joukkoon, joihin tutustumista suositeltiin. Pohjoismaista listalle ei päässyt muita ruokakauppoja.