Finnish Design Shopin uusi logistiikkakeskus käyttöön loppukesästä

NREP Logicenters ja Finnish Design Shop ovat allekirjoittaneet sopimuksen uuden logistiikkakeskuksen rakennuttamisesta Turkuun.

Finnish Design Shop ja NREP Logicenters kertoivat tänään allekirjoittaneensa sopimuksen Finnish Design Shopin uuden logistiikkakeskuksen rakentamisesta.

Logicenters kehittää kiinteistön vastaamaan yhtiön tarpeita ja sinne valmistuu myös moderni, korkeatasoinen toimisto sekä esittelytila.

Ilmoitus

Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme toivottaa jälleen yhden verkkokauppatoimijan kiinteistöihimme. Finnish Design Shop on vakaa ja arvostettu toimija markkinoilla, joten meille on tietenkin merkittävä saavutus toivottaa juuri heidät tervetulleeksi. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan entistä joustavampia ratkaisuja ja mukauttamaan kiinteistömme asiakkaidemme tarpeisiin. Koemme onnistuneemme tässä erityisesti tällä kertaa. Olemme ylpeitä siitä, että autamme asiakastamme matkan kaikissa vaiheissa niin ennen kuin jälkeen muuton, Logicenters Suomen kaupallinen johtaja Jarkko Äikää sanoo.

NREP Logicenters kertoo edelleen tiedotteessa, että kehityksessä kiinnitetään eritoten huomiota rakennuksen ympäristövaikutuksiin ja kiinteistö lämpiää geoenergialla. Kiinteistössä on mahdollista hyödyntää myös aurinkopaneeleilla itse tuotettua aurinkosähköä.

Kiinteistön läheisyydessä olevaa metsää aiotaan säilyttää niin paljon kuin mahdollista.

On todella hienoa, että olemme vihdoin solmineet sopimuksen Logicentersin kanssa. Odotamme innolla muuttoa uuteen kiinteistöön, joka vastaa hyvin tarpeitamme ja täyttää voimakkaasti kasvavan liiketoimintamme vaatimukset. Haluamme kiittää Logicentersiä erinomaisesta yhteistyöstä sekä kestävän kehityksen huomioimisesta, sillä se on meille erittäin tärkeä teema kaikessa toiminnassamme,  Teemu Kiiski, Finnish Design Shopin toimitusjohtaja sanoo tiedotteessa.

Suunniteltu kiinteistö on kooltaan 12 000 neliömetriä ja sen on määrä valmistua käyttöön vuoden 2021 loppukesästä.