Finnish Design Shop siirtyy AutoStore-aikaan

Element Logicin ensimmäinen järjestelmätoimitus Suomeen.

Element Logic kertoi vastikään laajentavansa Suomeen. Yhtiön ensimmäinen järjestelmätoimitus menee Finnish Design Shopille, joka halusi tehostaa muuton yhteydessä sisälogistiikkaa ja siirtyy Element Logicin toimittamaan AutoStore-järjestelmään. Ratkaisun suunnittelu alkoi jo yli vuosi sitten ja sopimus järjestelmästä kirjoitettiin aiemmin tänä vuonna.

Finnish Design Shop oli pannut merkille, että johtavana Autostore-toimittajana olemme toimittaneet järjestelmiämme ympäri Eurooppaa hyvällä menestyksellä, Element Logic Sweden AB:n myyntijohtaja Anders Bohlin sanoo julkilausumassa.

Ilmoitus

Finnish Design Shopin investoinnin arvo on yli 2 miljoonaa euroa ja se käsittää AutoStore-järjestelmän, joka on varustettu 15 robotilla, 20 000 laatikolla, 5 syöttö- ja keruuasemalla, kuljetinjärjestelmällä sekä lajitteluasemalla. Ratkaisu pystyy käsittelemään 350 tilausriviä tunnissa. Mahdolliset järjestelmälaajennukset on mahdollista tehdä ilman, että jo olemassaoleva systeemi häiriintyy.

Näyttää siltä, että olemme saaneet aikaan myös mukavasti mielenkiintoa Suomen markkinoilla. Finnish Design Shop on suunnannäyttäjä sekä liiketoiminnassaan ja nyt myös varasto- sekä logistiikkatoimintojensa osalta. Odotamme innolla yhteistyötä Finnish Design Shopin kanssa, nostaen heidän logistiikkansa tehokkuutta ja parantaen heidän asiakkaidensa ostokokemusta, Element Logic Sweden AB:n toimitusjohtaja Thomas Karlsson sanoo.

Finnish Design Shop toimittaa tuotteitaan yli 180 maailman maahan. Element Logic kertoi tuoreita kuulumisia tiedotteessa.