Finnish Design Shop muuttaa Logicentersin uusiin tiloihin

”12 000 neliömetriä ainutlaatuista varastotilaa”.

Finnish Design Shop ja Logicenters kirjoittivat vuokrasopimuksen joulukuussa 2020. Logicenters on sen jälkeen kehittänyt kiinteistöä verkkokaupan tarpeisiin.

Logistiikkakiinteistössä on nyt Finnish Design Shopin uusi pääkonttori, modernia toimistotilaa, showroom sekä automatisoitu varasto pienille tuotteille.

Ilmoitus

Arkkitehtuurin ja muotoilun lisäksi kohteen suunnittelussa on painotettu kestävää kehitystä. 

Logicenters kertoo asiasta tiedotteessa.

Olemme erittäin iloisia, että voimme toivottaa Finnish Design Shopin tervetulleeksi Turun kiinteistöömme. Tavoitteemme on tarjota huippumoderneja tiloja, ja tämä yhteistyö on selkeä osoitus siitä, miten pystymme vastaamaan vuokralaistemme monipuolisiin tarpeisiin. Kestävyys leimaa koko toimintaamme, mitä ilmentävät Turun tilojen materiaalivalinnat ja energiaratkaisut. Olemme varmoja, että Finnish Design Shop viihtyy uusissa tiloissaan. Käytänkin tilaisuuden hyväkseni ja toivotan heidät tervetulleiksi, Logicenters Suomen kaupallinen johtaja Jarkko Äikää sanoo.

Logicenters kertoo, että kiinteistö lämpenee maalämmöllä ja sen katolle on asennettu aurinkopaneeleja. Logicenters on myös saanut BREEAM-ympäristöluokitusjärjestelmän Excellent-sertifikaatin.

On todella hienoa päästä muuttamaan uusiin Turun tiloihimme, jotka valmistuivat korona-ajasta huolimatta päivälleen luvattuna ajankohtana. Olemme erittäin tyytyväisiä niin koko prosessin sujuvuuteen kuin lopputulokseenkin, jossa yhdistyy saumattomasti meille tärkeät kolmea asiaa: tehokas logistiikka, kestävä kehitys ja korkeatasoinen arkkitehtuuri. Uudet Turun toimitilamme on räätälöity juuri meidän tarpeisiimme, ja niiden avulla voimme jatkaa nopeasti kasvavaa verkkokauppatoimintaamme mahdollisimman hyvin, Finnish Design Shopin perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Kiiski sanoo.