Fazerin leipurit kuljettavat nyt laatuleivät kotiin

Fazerin Myymäläleipomot avasivat tänään pilottivaiheessa olevan verkkokauppakokeilun Helsingissä ja Vantaalla.

Uunituoreet artesaanileivät ja muut tuoreet leipomotuotteet kotiovelle – leipurin kuljettama. Fazerin Myymäläleipomot kertoi tänään Helsingissä ja Vantaalla aloitetusta kokeilusta. Uunituoreet herkut voi tilata ja maksaa verkkokaupassa, jonka jälkeen ne toimitetaan kotiovelle. Ensimmäiset toimitukset tehdään huomenna ja autonkuljettajina toimivat itse leipurit.

Palvelemme kuluttajia normaaliin tapaan 94 myymäläleipomossamme ympäri Suomen, ja lisäksi kokeilemme nyt pääkaupunkiseudulla verkkokaupan kiinnostavuutta. Laadukkaat artesaanileivät saadaan perille koteihin nopeasti ja tuoreina, koska kuljetukset lähtevät suoraan leipomoistamme ja kuljettajina toimivat omat leipurimme, Fazer Myymäläleipomoliiketoiminnan johtaja Marika Hagelberg sanoo.

Ilmoitus

Uudesta verkkokaupasta saa tilattu artesaanileipää, riisipiirakoita sekä makeita leipomotuotteita kaikkina arkipäivinä.

Kuluttajien ostokäyttäytyminen on murroksessa, ja uskon, että ruuan ostaminen verkkokaupasta lisääntyy merkittävästi tulevaisuudessa. Koronaviruksen aiheuttamissa poikkeusoloissa kuluttajat käyvät kaupassa normaalia harvemmin, eivätkä kaikki voi karanteenin vuoksi mennä kauppaan ollenkaan. Haluamme poikkeusoloista huolimatta tarjota suomalaisille mahdollisuuden nauttia tuoreesta leivästä mahdollisimman usein, Hagelberg jatkaa tiedotteessa.

Fazerin Myymäläleipomot sijaitsevat kauppojen sisällä erillisinä leipomoina. Koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa niissä myydään ainoastaan valmiiksi pakattuja tuotteita, jotta asioiminen käy nopeammin.