Fazer aloitti drone-toimitukset Helsingin Vuosaaressa – toimitusaika vain minutteja

Fazerin suklaat, leipomotuotteet, makeisuutuudet tai vaikka lounas perille ilmojen halki Helsingin Vuosaaressa – tilaa kotiin tai puistoon.

Fazer kertoo tänään aloittaneensa ilmakuljetukset dronella kuljetuspalveluyhtiö Wingin kanssa. Ostokset tilataan ja maksetaan mobiilisovelluksen kautta, jonka jälkeen suussasulavat herkut lennätetään asiakkaalle tuossa tuokiossa – energiatehokkaasti ilmojen halki.

Tuotevalikoimassa on muun muassa uutuusmakeisia ja pahimpaan makeisnälkään voi tilata jopa Karkkeja taivaalta-tuotepaketin. Tarjolla on myös munkkeja, tuoreita Kiireetön leipiä, täytettyjä sämpylöitä sekä ruokaisia salaatteja ja Froosh-smoothiet.

Ilmoitus

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä on hienoa olla ensimmäisten joukossa testaamassa näitä uudenlaisia, innovatiivisia drone-kuljetuksia. Tällaiset energiatehokkaat ja hiilineutraalit kuljetusratkaisut ovat ajassa kiinni ja taatusti elämyksellinen tapa kohdata ja palvella ihmisiä näinä poikkeuksellisina aikoina, drone-projektia vetävä Fazerin Leipomoiden logistiikkajohtaja Jarno Hämäläinen sanoo tiedotteessa.

Toimituksen etenemistä voi seurata sovelluksen kautta, josta näkyy myös tarkempi toimitusaika. Tilaus lasketaan maahan kaapelin varassa ja drone päästää sen irti.

Tuotteet voi tilata kotiin Helsingin Vuosaaressa tai poimia erityiseltä dronepysäkiltä, joita on Mustankivenpuisto ja Solvikinpuisto Vuosaaressa.

Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Fazerin kanssa. Pyrimme aina täyttämään toimitusalueemme asukkaiden toiveet mahdollisimman hyvin, siksi olemme iloisia siitä, että pystymme nyt lisäämään Fazerin suositut makeis-, leipomo- ja ruokabrändit valikoimiimme, Wingin Suomen maajohtaja Ville Lukkari sanoo Fazerin tiedotteessa ja jatkaa:

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus mahdollistaa asiakkaillemme useampien tuotteiden nykyistä tehokkaampi ja koronaturvallisempi toimitustapa.

Fazer kertoo, että ensimmäisinä viikkoina dronet lentävät perjantaista sunnuntaihin kello 9 ja 17 välillä. Tilauksen maksimipaino on 1,5 kiloa.