Euronics uskoo kivijalkaan – avaa Pohjanmaalle kolme uutta myymälää

Verkkokaupan palvelut suurkaupungin ulkopuolelle.

Ilmoitus

Kodinkonetekniikan ketju Euronics jatkaa vahvaa myymäläverkoston kasvattamistaan lisäämällä kolme uutta myymälää tutun kyltin alle. 20.9.2018 alkaen Kokkolan, Kaustisten ja Kannuksen Konekeskus -myymälät tunnetaan Euronics -myymälöinä. Lehidistötiedotteessa kerrotaan, että yritys tulee osaksi katukuvaa kolmessa Keski-Pohjanmaan kaupungissa, kun Kokkolan, Kannuksen ja Kaustisten entiset Konekeskus -myymälät vaihtavat värinsä muualla maassa tutuksi tulleen Euronics -brändin mukaisiksi.

Myymälät tuovat merkittävää kilpailuetua

Euronics Suomen toimitusjohtaja Tapio Sieviläinen on yhteistyön aloittamiseen tyytyväinen, sillä laajennuksella ketju tavoittaa jälleen uuden, merkittävän maantieteellisen alueen:

- Keski-Pohjanmaa on elinvoimainen alue, joten tämä aluevaltaus on paitsi meille, myös myymälöiden asiakaskunnalle tervetullut kehitysaskel, Sieviläinen kommentoi yhteistyötä.

Myös kotimaan ja ulkomaiden matkailijat hyötyvät tutun brändin ilmestymisestä katukuvaan, sillä Euronics on kansainvälisesti tunnettu kodinkonetekniikan asiantuntija. Brändityö kolmessa kaupungissa on osa Euronicsin valtakunnallista laajentumissuunnitelmaa, joka mahdollistaa kilpailukykyisen hinnoittelun, laadukkaan ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun sekä verkkokaupan palvelut myös suurkaupunkien ulkopuolelle.

Kivijalasta kotiovelle

Euronicsin vahvuudet Suomessa ovat kauppiaiden kyky palvella asiakaskuntaansa henkilökohtaisesti, mutta myös verkkokaupan laajan valikoiman yhdistäminen myymälöiden henkilökunnan vahvaan osaamiseen kodinkonetekniikassa.

- Jos haluttua tuotetta ei jostain syystä löydy myymälän valikoimasta, asiakkaat voivat tilata verkkokaupasta vaikka uuden jääkaapin, jonka jälkeen he saavat henkilökunnaltamme apua tuotteen käyttöönottoon tai jopa laitteiden asennukseen, kertoo Kokkolan, Kannuksen ja Kaustisten Euronics-myymälöiden toimitusjohtaja Jan-Markus Lindroos.

Hän kertoo, että verkkokaupan valikoima kohtaa ystävällisen palvelun tutussa paikassa ja mahdollistaa entistäkin laajemman tuotevalikoiman kilpailukykyiseen hintaan.

- Asiakkaidemme ei tarvitse tinkiä joko palvelusta tai hinnasta, vaan he saavat parhaan mahdollisen hyödyn tutulta, paikalliselta toimijalta, hän jatkaa.

Ilmoitus

Kasvua koko maassa

Euronics -ketjuun kuuluu Suomessa yli 50 myymälää ympäri maata, mutta laajentamista jatketaan yhä. Euronicsin tavoitteena on tarjota suomalaisille laajin verkosto henkilökohtaisen, huipputason asiakaspalvelun myymälöitä kilpailukykyisillä hinnoilla.

- Suomi on laaja ja harvaan asuttu maa, joten meille on tärkeää tarjota yhdenvertaiset palvelut kaikille asuinpaikasta riippumatta, ei vain suurkaupunkien ytimessä asuville, Euronicsin toimitusjohtaja Sieviläinen toteaa.