Ennustaa: ”Volyymit kasvavat loppuvuoden sesonkien aikana 50 prosenttia”

Logistiikkajätti DHL Express kertoo tänään palkanneensa muun muassa 10 000 uutta työntekijää globaalisti voidakseen vastata loppuvuoden kuljetusruuhkaan.

DHL Express odottaa, että loppuvuoden sesonkiajasta on tulossa kiireinen kansainvälisessä verkkokaupassa. Nyt tulossa on Black Friday, Cyper Monday ja joulu, minkä lisäksi korona siirsi ostot verkkoon. DHL Express odottaa, että maailmanlaajuisesti yhtiön verkostojen volyymit kasvavat loppuvuodesta 50 prosenttia viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

Yritys on vastannut tähän kysyntään palkkaamalla 10 000 uutta työntekijää kansainvälisesti ja kasvattamalla toimintakapasiteettiaan muun muassa uusilla lentokoneilla.

Ilmoitus

Yhtiön mukaan lentokuljetusten kysyntä on kasvussa, kun lentomatkustus on vähentynyt ja samalla matkustajakoneiden rahtitila on pienentynyt. Normaalisti se on yli kaksi kolmasosaa lentorahtikapasiteetistä.

DHL Express on ottanut tänä vuonna käyttöön neljä uutta laajarunkoista Boeing 777 -rahtikonetta, ja marraskuun aikana on tulossa vielä kaksi lisää. Uusien koneiden avulla DHL Express pystyy lisäämään mannertenvälisiä lentojaan vuositasolla yli 3000:lla lennolla, yhtiö kirjoittaa.

 

Myös Suomessa on varauduttu kiireeseen

DHL Express kertoo rekrytoineensa Suomessa lisää kuriireja ja he ovat aloittaneet pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella kuluttajille suunnatut lauantaijakelut.

Suosittelemme verkkokauppaostosten tekijöille rekisteröitymistä DHL Expressin On Demand Delivery -palveluun, jonka kautta voi helposti valita itselleen mieluisimman toimitustavan, DHL Express (Finland) Oy:n toimitusjohtaja Oktay Nuri sanoo tiedotteessa.

Eri toimitusvaihtoehtoja tarjoamalla voi varmistaa, että kauppa käy mahdollisimman pitkään. Pikakuljetus antaa mahdollisuuden jatkaa myyntiä aina jouluviikolle saakka, ja asiakkaat ehtivät saada tilauksensa vielä ennen joulua. Vientitullausasiakirjojen lähettäminen sähköisen huolintapalvelumme kautta nopeuttaa käsittelyä, eikä asiakirjoja tarvitse silloin enää tulostaa ja liittää lähetysten mukaan, hän jatkaa.

 

Ilmoitus