Englannin alasarjan joukkueen paidat kuin kuumille kiville Espanjassa – verkkokauppa tukkeutuu

Nettoa jo 60 000 puntaa.

Ilmoitus

Kahdennentoista (12!) sarjatason Clapton CFC on myynnyt jo 2 500 vieraspelipaitaa ja netonnut siitä noin 60 000 puntaa (noin 67 000 euroa). Suuri osa paidoista on myyty Espanjaan kertoo BBC.

- Tämä on ollut aikamoinen sokki meille, sillä normaalisti myymme noin 250 paitaa vuodessa. Emme odottaneet, että pikku seuramme huomioitaisiin Espanjanssa, mutta olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä,  paidan suunnitellut ja seuran jäsen Thom kertoo seuran verkkosivuilla.

Selitys tähän löytyy vieraspelipaidan väreistä, jotka ovat samat kuin Kansainvälisen prikaatin, joka taisteli fasismia vastaan Espanjan sisällissodassa 30-luvulla. Paidassa on myös iskulause ”No pasaran” (He eivät pääse läpi), jota tasavaltalaiset joukot käyttivät.

Uusia jäseniä

Paitojen kova kysyntä on myös vaikuttanut hintaan. Clapton CFC:n vieraspelipaidan hinta nousi viidellä punnalla ja maksaa nyt 30 puntaa. Seura on hittituotteensa myötä alkanut tviittaamaan myös espanjaksi.

Fanien omistama Clapton, joka sijaitsee Suur-Lontoossa, on samalla saanut 20 uutta jäsentä Espanjasta. Jäsenmäära on nykyään yli 400.