EMEET: Mikä on Emeet?

Emeetin perusajatuksena on ”sharing is caring”.

Ilmoitus

Oletko kuullut puhuttavan Emeetistä, mutta et ihan varmasti tiedä mikä se on?

Emeet on verkkokauppiaille tarkoitettu tapahtuma, joka on luotu sitä varten, että verkkokauppiaat voivat keskustella haasteista ja vaihtaa kokemuksiaan. Emeetin perusajatuksena on ”sharing is caring”, kohtauspaikka, jossa verkkokauppiaat tapaavat ja jakavat osaamistaan edistäen näin ollen pohjoismaista verkkokauppaa.

 

Mikä on ohjelmaseinä?

Ohjelmaseinä, The Grid, jota kutsutaan myös sanalla Gridden on koko Emeetin sydän. Ensimmäinen asia, jonka kohtaat Emeetissä on enemmän tai vähemmän tyhjä ohjelma. Kirjoitat ohjelmaseinään millä tavoin haluat edistää ohjelmaa, mitä kysymyksiä haluat nostaa esille tai mihin haluat saada apua. Aiheet kirjoitetaan ohjelmaseinälle (The Grid; Gridden), jossa ruudukun yksi ruutu vastaa 45 minuutin aikaa ja sen jälkeen ryhmäkeskustelut käydään niiden aiheiden pohjalta, mitä taululle on kirjoitettu.

Valitset itse mistä aiheista olet kiinnostunut ja mitä keskusteluja haluat kuunnella ja mihin osallistua. Samanaikaisesti on meneillään useita keskusteluja eri huoneissa, jotta niin moni kuin mahdollista voi ottaa esille juuri omat kysymyksensä. Jokaisen esityksen välissä on pieni tauko, jolloin sinulla on aikaa seurustella ja verkostoitua kollegoidesi kanssa.

 

Mitä tapahtuu päivätilaisuuden jälkeen?

Jokainen Emeet päättyy ohjelmalliseen illalliseen. Inspiraation täyteisen päivän jälkeen, kun olet saanut uusia oivalluksia, jakanut kokemuksia ja ollut kokouksissa, lopetamme päivän illalliseen, jossa nautimme yhdessä hyvää ruokaa ja juomia. Illalla on luvassa myös ohjelmaa. Illallinen on ilmainen verkkokauppiaille, mutta paikkoja on rajoitetusti, joten varaa illallislippusi ajoissa.

 

Emeet Helsingissä on 1. lokakuuta – varaa lippusi täältä https://ehandel.fi/emeet/

Ilmoitus