Ellokselle vyörynyt hakemuksia

Kääntyi ensimmäistä kertaa asiakkaidensa puoleen.

Muodin verkkokauppa Ellos etsii malleja asiakkaidensa joukosta. Yhtiö kertoo etsivänsä näin erilaisia kehoja, hiusten värejä, ihon sävyjä ja kokoja.

Tahdomme kaikki mukaan ja haluamme, että asiakkaamme voivat samaistua kampanjoihimme, Ellos kirjoittaa suomalaisella nettisivullaan.

Ilmoitus

Tämä on ensimmäinen kerta, kun muotiyhtiö ei pyydä apua ammattimalleilta. Kampanjan nimi on Faces by Ellos ja se lanseerattiin kuusi päivää sitten. Tähän mennessä he ovat saaneet yli 1000 hakemusta, mikä on Elloksen Creatice Direktor Anna Westlundin mukaan fantastista.

Ellos haluaa inspiroida kaikkia naisia iästä, taustasta tai kehon muodosta huolimatta ja vaikuttaa siihen, että kaikki naiset tuntevat itsensä tervetulleiksi meille. Osaksi tämä pitää sisällään, että mallit, jotka näyttävät vaatteitamme katalogissamme ja kampanjoissamme tarvitsevat vaihtuvuutta ulkonäköönsä, jotta se edustaa todellisuutta ja luo samaistumisen tunnetta. Tämä vaihtelu on usein vaikea löytää perinteisten teiden kautta, Anna Westlund sanoo Ehandelin sisarsivustolle.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun käännymme asiakkaidemme puoleet. Sitä vastoin olemme jo vuosi sitten varanneet mielenkiintoisia profiileja ja vaikuttajia, jotka edustavat meidän arvojamme, jotta saamme enemmän vaihtelua ulkonäköön.

Yhtiö aikoo vastata kaikille hakijoille, siitä huolimatta pääsevätkö he haussa eteenpäin vai eivät.

 

Haette vain naismalleja, miksi ei miehiä ja lapsia?

Olemme yritys, joka pääasiassa on kohdistanut naisiin ja meidän primääri kohderyhmämme on nainen elämän keskellä. Se on lähtökohtamme. Jos Faces by Elloksesta tulee menestys, niin toivomme tietysti voivamme lisätä tämän konseptin myös muille liikealueillemme, kuten miehiin ja lapsiin.

Ajatuksena on, että rekisteröinti on avoinna pidemmän aikaa.

Ilmoitus

Suunnitelmissa ei ole sulkea ilmoittautumista. Tämä tulee olemaan meidän tapamme varata malleja jatkossa, niin esitteisiimme kuin kampanjoihimme, täydennyksenä sille, miten varaamme nyt.

Tulemme siis jatkamaan töitä tavallisten malliemmekin kanssa, mutta hakujen määrästä riippuen toivomme, että voimme varata huomattavasti suuremman osan malleistamme asiakkaidemme kautta tulevaisuudessa, Anna Westlund lopettaa.