Elkjøp sulkee 27 liikettä Norjassa: ”Tuntuu rankalta”

Taustalla kivenkovat rajoitukset.

Covid-19 mutaatio on saanut jalansijaa Norjassa, mikä on johtanut rankkoihin rajoituksiin maassa. Sen seurauksena muun muassa useat myymälät joutuvat sulkemaan tilapäisesti. Yksi näistä toimijoista on Gigantti, eli Elkjøp, joka pistää laput luukulle kaikkiaan 27 myymälän ovella. He ovat myös varoittaneet lomautuksista.

Olemme tehneet kaikkemme pandemian aikana, jotta välttyisimme lomautuksilta ja myymälöiden sulkemiselta. Kollegani kautta maan ovat tehneet fantastisen työn tartunnan ehkäisemistä vastaan. Tuntuu siksi todella rankalta lähettää lomautusvaroitukset nyt, Fredrik Tønnesen, Elkjøp Norjan toimitusjohtaja sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Elektroniikkaketju tekee nyt täysillä töitä löytääkseen vaihtoehtoisia tehtäviä niille työntekijöille, joita asia koskee.

 

”Kolminkertaistanut kapasiteetin”

Verkkokauppa on luonnollisestikin avoinna ja sen merkitys on entistä tärkeämpi.

Se on avoinna ja olemme pitäneet huolen siitä, että tuotteet meiltä toimitetaan ja haetaan turvallisesti kokoaan ilman fyysistä kontaktia työntekijöidemme kanssa. Monet tuotteistamme ovat tärkeitä, jotta koulut, yritykset ja kotikonttorit saadaan toimimaan, Fredrik Tønnesen sanoo ja lopettaa:

Olemme kolminkertaistaneet live-shopping kapasiteettimme, jotta ne, jotka haluavat, voivat saada työntekijöidemme apua digitaalisesti. Teemme kaikkemme ja haluan todella antaa kehut koko organisaatiolle ja sille yhteenkuuluvuudelle, mikä meillä on näinä aikoina.