Ehandelin toimitusjohtaja vaihtuu – Svensson ottaa ohjat Wictorilta

 Johan Svensson astuu Michael Wictorin saappaisiin vuodenvaihteen jälkeen.

Ilmoitus

Ehandelin toimitusjohtajana kolme vuotta toiminut Michael Wictor jättää tehtävänsä vuodenvaihteen jälkeen.

- Nyt on oikea aika siirtää vastuu seuravalle tekijälle. Tämä on ollut hienoa aikaa, mutta nyt tarvitaan uutta energiaa, uusia ideoita ja voimaa, jotta yhtiön potentiaalia voidaan jatkossakin hyödyntää, Michael Wictor sanoo Ehandel.se:lle.

Kun Michael Wictor aloitti Ehandel.se:n toimitusjohtajana vuonna 2015, yrityksessä oli vain muutama työntekijä, jotka kaikki työskentelivät pienessä kiinteistössä Helsingborgissa, Etelä-Ruotsissa. Sivuston lisäksi Ehandel.se koostui silloin keskustelupalstasta sekä tilastopalveluista Ehandel.se Analytics ja Ehandelsindex. Alan ihmisille järjestettiin yksi tapahtuma vuodessa.

Suomi, Tanska, Norja

Ehandelin kasvu on ollut viime vuosina hurjaa. Suomen sivusto Ehandel.fi avattiin maaliskuussa 2018 ja syksyllä avattiin myös tanskalainen sivusto ehandel.dk. Sen lisäksi yhtiö osti myös norjalaissivusto ehandel.com:in.

Nykyään Ehandel järjestää myös lukuisia vuosittaisia tapaamisia verkkokauppa-alan ihmisille, jotka tunnetaan nimellä Emeet. Suomen ensimmäinen Emeet järjestetiin toukokuussa Helsingissä.

Ehandelin sivustot Pohjoismaissa tavoittavat kuukausittain yli 300 000 lukijaa.

Johan Svensson aloittaa vuodenvaihteessa

Michael Wictorin seuraaja on Johan Svensson, joka ottaa vetovastuun vuodenvaihteen jälkeen. Svensson on tällä hetkellä johtotehtävissä LRF Mediassa. LRF Media osti Ehandel.se:n tammikuussa 2018.

- Tuntuu erittäin innostavalta olla mukana kehittämässä pohjoismainen alusta kaikille verkkokauppiaille, Johan Svensson kommentoi.

Ilmoitus